-->

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέες καταγγελίες Ζελένσκι, «δεκάδες χιλιάδες έχουν σκοτωθεί από τη ρωσική επίθεση εναντίον της Μαριούπολης»

ΑΠΕ - ΜΠΕ, αρχείου

Νέες καταγγελίες από τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, «δεκάδες χιλιάδες είναι πιθανό να έχουν σκοτωθεί από τη ρωσική επίθεση εναντίον της Μαριούπολης στη νοτιοανατολική Ουκρανία».

Μιλώντας σήμερα στο κοινοβούλιο της Νότιας Κορέας, «η Μαριούπολη έχει καταστραφεί, υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες νεκροί, αλλά παρά το γεγονός αυτό οι Ρώσοι δεν σταματούν την επίθεσή τους», κατήγγειλε ο Ζελένσκι.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, τόνισε ότι η χώρα του χρειάζεται περισσότερη βοήθεια για να επιβιώσει από τον πόλεμο, εκτιμώντας ότι η Ρωσία δεν θα σταματήσει την επίθεσή της εκτός κι αν αναγκαστεί.

Ο Ζελένσκι δεν διευκρίνισε τι είδους όπλα ζητεί, αλλά τόνισε ότι η Νότια Κορέα διαθέτει πολλά όπλα τα οποία «όχι μόνο μπορούν να βοηθήσουν να σωθούν πολλές ζωές απλών Ουκρανών αλλά και να αποτρέψουν μια ρωσική επίθεση εναντίον άλλων χωρών».

«Η Ουκρανία έχει ανάγκη διάφορες στρατιωτικές τεχνολογίες, από αεροσκάφη ως τεθωρακισμένα», εξήγησε απευθυνόμενος στους Νοτιοκορεάτες βουλευτές. «Η Νότια Κορέα μπορεί να βοηθήσει την Ουκρανία», τόνισε.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/bfGN2Bs
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->