Μαρακάκης για Πισπιρίγκου: «Ζει το όνειρο της, έχει τραβήξει την προσοχή» (βίντεο)

Μαρακάκης για Πισπιρίγκου: «Ζει το όνειρο της, έχει τραβήξει την προσοχή» (βίντεο)

Τη διαδρομή της κεταμίνης που φέρεται να έδωσε στην Τζωρτζίνα η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, αναζητούν οι αρχές. Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, λέει ότι «θεωρώ ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ζει το όνειρό της, έχει τραβήξει την προσοχή όλων».

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μίλησε αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, για την οποία έρχονται καθημερινά «στο φως» νέα στοιχεία, ό ίδιος είπε ότι η υπόθεση είναι δεμένη.

«Δικονομικά νομίζω ότι η υπόθεση είναι δεμένη»

«Από την πρώτη μέρα δήλωσε στρατηγικά η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι θα έκανε αίτηση αντικατάστασης, δηλαδή να αποφυλακιστεί και να μπει κάποιος άλλος περιοριστικός όρος. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει.

Γίνονται τόσες έρευνες ώστε να μην υπάρχουν ερωτηματικά. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι βρέθηκε η ουσία, αλλά και το ότι φαίνεται από τον έλεγχο των συσκευών ότι υπάρχει αναζήτηση σχετικά με αναισθητικά ή παραισθησιογόνα. Δικονομικά νομίζω ότι η υπόθεση είναι "δεμένη".

Η έρευνα γίνεται επειδή πρέπει όλοι να γνωρίζουμε και την τελευταία πτυχή πίσω από το θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και τι έγινε με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών», ανέφερε ο κ. Μαρακάκης.

«Οι πληροφορίες που αφορούν στη σχέση του ζευγαριού, χρειάζονται για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες και το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων, αλλά και για να βρεθεί το κίνητρο», εξήγησε ο ίδιος.

«Θεωρώ ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ζει το όνειρό της»

«Μπορεί να ομολογήσουν άλλοι από το περιβάλλον της, αλλά όχι η κ. Πισπιρίγκου. Θεωρώ ότι αυτή η γυναίκα ζει το όνειρό της. Έχει τραβήξει την προσοχή όλων, είναι όλα τα φώτα πάνω της, και φαίνεται ότι υπάρχει μια νοσηρή συμπεριφορά την οποία φοβάμαι ότι θα προσπαθήσει να εξαργυρώσει και στην υπεράσπισή της», συνέχισε.

«Φαίνεται ότι έχουν εξαπατηθεί από την κ. Πισπιρίγκου οι αρχές, οι γιατροί, ίσως και ο σύζυγός της. Φαίνεται ότι έχει υποκριτικό ταλέντο. Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση να μην υπάρχουν άνθρωποι που είχαν σαφή εικόνα για το τι είναι η κ. Πισπιρίγκου», κατέληξε ο κ. Μαρακάκης.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/t7WGkgV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη