Σπουδαία νέα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η Μίλαν περνάει στα χέρια Αράβων

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Μίλαν περνάει σε αραβικά χέρια, καθώς η επενδυτική εταιρεία «Investcorp», με έδρα το Μπαχρέιν, είναι στο τελικό στάδιο για την εξαγορά της φημισμένης ιταλικής ομάδας.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της «Investcorp» και της αμερικανικής «Elliott Management Corporation», που είναι η ιδιοκτήτρια των «ροσονέρι» από το 2018, έχουν ολοκληρωθεί, όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ.

Το κόστος της εξαγοράς αναμένεται να φθάσει τα 1.18 δισ. ευρώ! Αυτή θα είναι η τρίτη αλλαγή ιδιοκτησίας της Μίλαν μέσα σε λίγα χρόνια.

Η αλλαγή ιδιοκτησίας μπορεί να συμβάλλει θετικά στην οικονομική κατάσταση της ομάδας του Μιλάνου, η οποία θα ολοκληρώσει και τη φετινή χρονιά με ζημιά 60 εκατ. ευρώ.

Οι νέοι επενδυτές είναι έτοιμοι να διαθέσουν 300 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/kX3ztpj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη