-->

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η μητέρα της πίσω από το δεύτερο τηλεφώνημα με την αλλοιωμένη φωνή»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η μητέρα της πίσω από το δεύτερο τηλεφώνημα με την αλλοιωμένη φωνή»

Μια νέα σημαντική μαρτυρία σχετικά με το μυστήριο, δεύτερο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Μεγάλη Τρίτης.

Η άγνωστη που μίλησε στο τηλέφωνο ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα της συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη και ότι δεν γνωρίζει την Ρούλα Πισπιρίγκου, τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα. Σύμφωνα όμως με φίλη της οικογένειας Πισπιρίγκου, η γυναίκα με την αλλοιωμένη φωνή δεν είναι άλλη από τη μητέρα της 33χρονης Ρούλας, την κυρία Ελένη.

Η εκπομπή «Πρωινό» σύγκρινε μάλιστα απόσπασμα από το δεύτερο τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο της εκπομπής του Alpha «Tlive» με απόσπασμα από δηλώσεις που έκανε η ίδια η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» θέλοντας να δείξει ότι οι δύο φωνές έχουν κοινά στοιχεία.

«Παρά το γεγονός ότι αλλοιώνει την φωνή της, άνθρωποι που την γνωρίζουν είναι σε θέση να την αναγνωρίσουν από τον τρόπο ομιλίας της και τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί» επισημάνθηκε στην εκπομπή του ANT1.from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/2mgwpAa
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->