Διαμαρτυρία της Ένωσης Ξενοδόχων Λουτρών Υπάτης για την προβληματική λειτουργία των ιαματικών πηγών


Κύριοι
 
       Όπως θα γνωρίζετε η ιαματική πηγή Υπάτης σταμάτησε την λειτουργία της στις 8 Μαρτίου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης για την επαναλειτουργία της.

      Έχει περάσει ήδη ένας μήνας , δεν έχει γίνει απολύτως καμία εργασία και ο ορίζοντας επαναλειτουργίας της (όπως κάθε χρόνο ) είναι αβέβαιος....

      ΣΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.

    - Γιατί δεν φροντίζετε - προγραμματίζετε εγκαίρως να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες; Σε 20 ημέρες έχουμε ΠΑΣΧΑ και όλες οι επιχειρήσεις περιμένουν να δουλέψουν ελέω ιαματικών και αυτά όπως φαίνεται θα είναι κλειστά.

    - Γιατί δεν αφουγκράζεστε και δεν κατανοείτε την  κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε; H ιαματική πηγή είναι το κεντρικό μαγαζί όλων μας. Η οικονομία της περιοχής - η απασχόληση - το εισόδημα - η επιβίωση των επιχειρήσεών μας και των οικογενειών μας, εξαρτώνται από την λειτουργία της.

    - Γιατί θα πρέπει κάθε χρόνο να βγαίνουμε και να φωνάζουμε στα site στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις;

    - Γιατί θα πρέπει κάθε χρόνο να τρέχουμε στους Βουλευτές και τους Υπουργούς για την λειτουργία της πηγής;

     - Γιατί ενώ κατατέθηκε τροπολογία τον Οκτώβριο του 2021 από το Υπουργείο Οικονομικών για την εκμίσθωση τμημάτων των συνολικών εγκαταστάσεων με στόχο την αναζωογόνηση της περιοχής (όπως ανακοινώθηκε ), δεν έχετε βγάλει ακόμα για εκμίσθωση το πρώην καφέ Abio ( κλειστό εδώ και αρκετά χρόνια ),αποφέροντάς σας έσοδα και ΑΝΑΖΟΩΓΟΝΗΣΗ ΤΗΣ  ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗΣ  ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ;

   - Γιατί θα πρέπει κάθε χρόνο να παλεύουμε για το αυτονόητο; ( την λειτουργία της ιαματικής πηγής ).

   - Γιατί;

 ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ
ΛΟΥΤΡΩΝ ΥΠΑΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη