-->

Εξώδικο σε Λιάγκα και Σκορδά από την Πισπιρίγκου: Η ενόχληση της Ρούλας και η απάντηση της εκπομπής (βίντεο)

Εξώδικο σε Λιάγκα και Σκορδά από την Πισπιρίγκου: Η ενόχληση της Ρούλας και η απάντηση της εκπομπής (βίντεο)

Μέσω του συνηγόρου της 33χρονης, η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου απέστειλαν εξώδικο στην εκπομπή «Πρωινό» διαμαρτυρούμενες για τις «ανώνυμες» μαρτυρίες

Εξώδικο έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μαζί με τη μητέρα της, Ελένη Λεγάτου και την αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, δηλώνοντας την ενόχλησή τους από τις ανώνυμες μαρτυρίες, που έχουν προβληθεί στο «Πρωινό» για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

«Δεχθήκαμε χθες μια εξώδικη διαμαρτυρία από την κυρία Ελένη Λεγάτου, είναι η μητέρα της κυρίας Πισπιρίγκου και από τη Δήμητρα Πισπιρίγκου, την αδελφή της Ρούλας», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μας ζητά να πάψουμε τη μετάδοση ανώνυμων μαρτυριών που αφορούν ψευδή περιστατικά και τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα όπως λένε οι δύο κυρίες μάνα και αδελφή. Δεύτερον, μας δίνουν μια προθεσμία 5 ημερών να γνωστοποιήσουμε εγγράφως τα στοιχεία ταυτότητας των ανωτέρω προσώπων και τρίτον, να προβούμε εμείς ως εκπομπή και ως ΑΝΤ1 στη δημοσιοποίηση και ανάγνωση της παρούσης εξωδίκου δηλώσεως στο Πρωινό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Στην εκπομπή έγινε, μάλιστα, αναφορά και σε συγκεκριμένες μαρτυρίες και πληροφορίες που ενόχλησαν την οικογένεια.

Η απάντηση της εκπομπής

«Υπάρχει κάτι πολύ βασικό που λέγεται δημοσιογραφικό απόρρητο. Οι μαρτυρίες αυτές για εμάς είναι μαρτυρίες με ονοματεπώνυμο, έχουμε τσεκάρει ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Είναι υπαρκτά πρόσωπα με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο. Αν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που λένε είναι δικό τους θέμα», ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Εμείς όμως τσεκάρουμε ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα. Αν μας ζητηθεί από τη Δικαιοσύνη, προφανώς οφείλουμε και θα δώσουμε τα ονόματα και τα τηλέφωνα των ανθρώπων. Σε ιδιώτες δεν μπορούμε εμείς να δώσουμε ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα».

«Επειδή ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και το έχω ξαναπεί… εδώ είμαστε μια εκπομπή που προφανώς δεν είναι της αρεσκείας της κυρίας Ρούλας Πισπιρίγκου. Υπάρχουν εκπομπές που παίρνει τηλέφωνα και βγαίνει και μιλάει. Σε εμάς εδώ δεν έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0g7Yr6L
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->