«Όταν μάθαμε ότι την έπιασαν είπαμε δόξα τον θεό»: Η μαρτυρία της γυναίκας που δεχόταν απειλές από τη Ρούλα να μην βγει να μιλήσει (βίντεο)

«Όταν μάθαμε ότι την έπιασαν είπαμε δόξα τον θεό»: Η μαρτυρία της γυναίκας που δεχόταν απειλές από τη Ρούλα να μην βγει να μιλήσει (βίντεο)

«Σπάει» την σιωπ΄η της η παλιά φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου - Γιατί την απειλούσε η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της

Μία μαρτυρία στενής φίλης της Ρούλας Πισπιρίγκου ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Η γυναίκα δεν θέλησε να αναφερθεί το όνομά της γιατί φοβάται, εν΄ω όπως ανέφερε η 33χρονη ήταν χρόνια «persona non grata», δηλαδή ανεπιθύμητη στην κοινωνία της Πάτρας.

Όπως αναέφερε, μιλώντας στον Αlpha, αυτό που έκανε εντύπωση σε εκείνη αλλά και στα οικεία πρόσωπα της Ρούλας ήταν πως η κατηγορούμενη βρισκόταν συνέχεια στα social media, όπου και παρακολουθούσε ό,τι ανέβαινε για εκείνη και τους θανάτους των τριών παιδιών της. Μάλιστα, απειλούσε συχνά με μηνύσεις.

«Μην βγεις στα κανάλια και πεις ότι σε απείλησα»

«Εμείς την οικογένεια Λεγάτου - Πισπιρίγκου τους γνωρίζουμε και την μητέρα της, και τη Ρούλα. Για τον πατέρα της Ρούλα δεν έχω να πω άσχημη λέξη. Ήταν ένας καλός πατέρας. Η Ρούλα σαν παιδί ήταν πολύ οξύθυμη, αλλοπρόσαλλη.

Η Ρούλα μας απείλησε γιατί το παιδί μου έκανε μια ανάρτηση στο facebook πριν τη σύλληψή της που την έβριζε… Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο δικηγόρος της θα μας κάνει μήνυση, αν δεν την κατεβάσει είπε.

«Την παρακαλούσα να σταματήσει, της είπα ότι θα μιλήσω στον γιο μου και μου είπε εγώ σέβομαι το εγγόνι σου, αλλά και εσύ με μην τολμήσεις να βγεις στα κανάλια και πεις ότι σε απείλησα. Επίμονα το έλεγε αυτό.

Δεν σου κρύβω ότι όταν μάθαμε ότι την έπιασαν, είπα δόξα τον Θεό. Δεν θα με παραξενέψει αν πιάσουν κι' άλλους. Εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου θα ηρεμήσουμε όταν τους πιάσουν όλους».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/1BSqz0f
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη