Ρούλα Πισπιρίγκου: Εκνευρισμένη με τα ΜΜΕ, ενοχλημένη με τον Δασκαλάκη για το τεστ πατρότητας (βίντεο)

eurokinissi

«Εκνευρισμένη με τον τρόπο που καλύπτεται η υπόθεση» αλλά και «ενοχλημένη με το τεστ πατρότητας» είναι σύμφωνα με τον συνήγορό της, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Εκνευρισμένη με την κάλυψη της υπόθεσης από τα ΜΜΕ αλλά και με τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη για το φημολογούμενο αίτημά του για τεστ πατρότητας εμφανίζεται η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου που παραμένει προφυλακισμένη.

Ο συνήγορός της, Όθων Παπαδόπουλος, ανέφερε συγκεκριμένα: «Είμαστε εν αναμονή εξελίξεων, συμπλήρωσης του φακέλου που θα καταθέσουμε για τις επιστημονικές ερμηνείες της πλευράς της κατηγορούμενης για τις συνθήκες απώλειες της Τζωρτζίνας. Η εντολέας μου είναι σε κατάσταση εκνευρισμού για τον τρόπου που καλύπτεται η υπόθεση από τα Μέσα. Έχει εξωτερικεύσει αυτόν τον εκνευρισμό, ειδικά όταν στηρίζονται σε καταγγελίες ανώνυμες. Τα καταγγέλλουν με γυρισμένες πλάτες και αλλοιωμένες φωνές, χωρίς κανείς να μπορεί να τους αποδώσει ευθύνη για όσα λένε. Είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων για τα άλλα δύο παιδιά που η ενημέρωση που έχουμε είναι μόνο από τα ΜΜΕ».

Για τον Μάνο Δασκαλάκη, ο Όθων Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Ηδη έχει προβεί σε δήλωση παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Υπό μια έννοια στηρίζει την κατηγορία σε βάρος της κατηγορούμενης. Οι μεταξύ τους σχέσεις έχουν διακοπεί με δική του επιθυμία. Η κατηγορούμενη είναι ενοχλημένη με το ζήτημα της πατρότητας, δεν έχει αντίρρηση όμως είναι κάτι που θεωρεί ότι θίγει την ίδια και τη μνήμη των παιδιών. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα επιδιώξει την αποκατάστασή της σε σχέση με προσβολή της προσωπικότητάς της εναντίον του συζύγου».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/sCa7i9f
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη