Τι θα ισχυριστεί στην απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Τι θα ισχυριστεί στην απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Eνώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου ν' απολογηθεί για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας μετά τη δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση που της ασκήθηκε.

 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της αρνείται πως ήταν εκείνη που χορήγησε την κεταμίνη που βρέθηκε στο σώμα της Τζωρτζίνας εμμένει στη στάση της και σήμερα σύμφωνα πηγή του pelop.gr αναμένεται να αποδείξει πως την ώρα που φέρεται να έδωσε στο παιδί την θανατηφόρα ουσία δεν βρισκόταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι σε θέση όπως αναφέρει η πηγή στο pelop.gr να παρουσιάσει στοιχεία που αντικρούουν τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία ως προς τους χρόνου χορήγησης της ουσίας και τον θάνατου της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο θάνατος της 9χρονης επιβεβαιώθηκε στις 15.50, η κεταμίνη που της χορηγήθηκε σκότωσε το παιδί σε διάσημα 20 λεπτών, 15.35 χτύπησε ο απινιδωτής. Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται από τις 2.30 να βρίσκεται εκτός του θαλάμου που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα.

Ο βασικός ισχυρισμός της στην προσπάθεια της να αποδείξει την αθωωότητα της, αναφέρει πηγή στο pelop.gr, βασιζόμενη στα όσα αναφέρονται και έχουν κατατεθεί από το νοσοκομείο και συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, πως είναι δυνατόν ενώ απουσιάζε να χορήγησε τη θανατηφόρα δόση και να προγραμμάτισε να «δράσει» μια ώρα και 20 λεπτά, επιφέροντας το τέλος της 9χρονης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/Ku8Z27r
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη