Η άγνωστη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου, τι έλεγε για το μέλλον των παιδιών της (βίντεο)

Screenshot

«Άγνωστες» στιγμές και συνεντεύξεις της κατηγορούμενης πια για ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας, έρχονται στη δημοσιότητα. Βίντεο με την 27χρονη τότε Ρούλα Πισπιρίγκου, που συστήνεται ως Ρούλα Δασκαλάκη και μιλάει για τα παιδιά της, τον Μάνο και την διαιτησία.

Θητεία στα γήπεδα ποδοσφαίρου ως διαιτητής είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου τα προηγούμενα χρόνια, ενώ όπως έχει δηλώσει εκεί γνώρισε και τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, με το ζευγάρι να μεταλαμπαδεύει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και στην κόρη τους, Τζωρτζίνα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι γνωστό ότι εργαζόταν ως διαιτητής τα προηγούμενα χρόνια και μάλιστα εκεί γνώρισε και τον σύζυγό της, όπου έκαναν και τρία παιδιά, Μάνο Δασκαλάκη.

Τότε η 33χρονη κατηγορούμενη και προφυλακιστέα Ρούλα Πισπιρίγκου, χαρακτήριζε την γνωριμία της με τον Μάνο ως «το καλύτερο που της έχει συμβεί».

«Από πολύ μικρή ήμουν στα γήπεδα, στον χώρο του ποδοσφαίρου» λέει στη συνέντευξη, παρότι ότι αργότερα είπε «δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, δεν με αντιπροσωπεύει ως άθλημα».

«Γνώρισα τον άνδρα μου, ότι καλύτερο»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε τότε και για τον Δασκαλάκη: «Εκεί γνώρισα τον άνδρα μου, ό,τι καλύτερο. Τον γνώρισα στη γιορτή των Φώτων, σε έναν από τους αγώνες που ήμουν στη διαιτησία και ο Μάνος στη θέση του τερματοφύλακα.»

Αργότερα δήλωσε ότι σταμάτησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη διαιτησία λόγω των παιδιών της, τότε είπε όμως ότι θα συνεχίσει για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Όταν μίλαγε για το μέλλον των παιδιών της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλά για το μέλλον των παιδιών της, προτού βρουν τραγικό τέλος και μάλιστα εκτιμά ότι η μία της κόρη, η Τζωρτζίνα, επειδή «αγαπά την μπάλα», θα ασχοληθεί με τον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ στη συνέχεια μιλούσε και για την Μαλένα, (η Ίριδα τότε δεν είχε γεννηθεί).

{https://www.youtube.com/watch?v=0KPJFNRmDXQ&ab_channel=ROGBO}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/0arw3z6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη