-->

Στην ανακρίτρια τώρα ο Μάνος Δασκαλάκης, καταθέτει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην ανακρίτρια τώρα ο Μάνος Δασκαλάκης, καταθέτει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα βρίσκεται στα δικαστήρια ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, για να καταθέσει για το θάνατο της Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης κόρης του.

Ο 30χρονος καταθέτει για όσα έγιναν μέχρι τον θάνατο του παιδιού που άφησε την τελευταία πνοή του τον Ιανουάριο, έχοντας ήδη βιώσει την απώλεια των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ξαναβρεθεί χτες στα δικαστήρια για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι ήδη προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό.

Ο Μάνος Δασκαλάκης την Τετάρτη δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί στη σύζυγό του. Ο 30χρονος δίνει κατάθεση για όσα έγιναν μέχρι τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του, που κατέληξε τον Ιανουάριο έχοντας βιώσει την απώλεια των δύο μικρότερων αδελφών της.

Ο πατέρας των τριών παιδιών άλλαξε τελείως την αμυντική, έναντι δημοσιευμάτων και υποστηρικτική απέναντι στην 33χρονη, στάση που τηρούσε ως την στιγμή που κατέστη κατηγορούμενη η σύζυγός του, δηλώνοντας σοκαρισμένος για την εξέλιξη.

Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος σε συνέντευξή του, θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους.

Την Τετάρτη, κρατώντας στα χέρια του την δικογραφία της υπόθεσης και την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που μόλις είχε παραλάβει ως πολιτικώς ενάγων, δήλωσε πως τα στοιχεία σε βάρος της, είναι «αδιάσειστα».

Η κατάθεση του 30χρονου έχει μεγάλη σημασία για την ανάκριση καθώς αναμένεται να κληθεί να δώσει απαντήσεις για την σχέση του με την σύζυγό του και τα παιδιά τους και για άλλα ζητήματα που θα σκιαγραφήσουν την ζωή και τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας της οικογένειάς του.

Αντίστοιχες ερωτήσεις, για την σχέση της με τον πατέρα των παιδιών της από την γνωριμία τους έως τώρα, δέχθηκε και η 33χρονη κατά τη διάρκεια της απολογίας της από την δικαστική λειτουργό.

Η κατηγορούμενη φέρεται να περιέγραψε μια «δύσκολη» σχέση με τον 30χρονο, «μια σχέση με τα συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα», περιγράφοντας αποχωρήσεις και επιστροφές του συζύγου και της ίδιας στην εστία της οικογένειας.

Η 33χρονη προσδιορίζοντας την αρχή των συζυγικών προβλημάτων μετά τον θάνατο της Μαλένας, το 2018, περίγραψε ως έναν καλό πατέρα τον Μάνο Δασκαλάκη.

{https://www.youtube.com/watch?v=0obKk-GDQV4}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/X1ouRDn
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->