Τι έλεγε για την Τζωρτζίνα η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν την συλλάβουν (βίντεο)

Τι έλεγε για την Τζωρτζίνα η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν την συλλάβουν (βίντεο)

Τι έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν την συλλάβει η αστυνομία για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, η ίδια ήθελε να πείσεις του πάντες πώς δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει κάποια σχέση στους θανάτους των παιδιών. Η νέα συζήτηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζει.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, πριν τη σύλληψη της, είπε πως δε θα μπορούσε η ίδια να είχε προκαλέσει με κάποιο τρόπο τα όσα τραγικά συνέβησαν στα τρία παιδιά της.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν εκείνη δέχεται να βρεθούν για μία συνέντευξη διά ζώσης και όχι τηλεφωνικά, φρόντισε να αποφύγει με κάθε τρόπο τη συνάντηση αυτή, ενώ επέμενε για το «σπάνιο γονίδιο».

«Μόλις βγουν οι τοξικολογικές, ναι, τότε μπορούμε να βρεθούμε. Εγώ πιστεύω στο σπάνιο γονίδιο γιατί οι θάνατοι ήταν μαζεμένοι.»

Η ίδια εμφανιζόταν θυμωμένη γι' αυτό που της συνέβη και επέμενε πως δεν ήταν η Τζωρτζίνα αυτή που βρήκε νεκρή την αδελφή της, όπως είχε πει μάρτυρας.

«Όχι μόνο αναρωτιέμαι, θυμώνω κιόλας. Μεγάλη αδικία αυτό το πράγμα. Ελπίζω να βγει κάτι καλό και να σωθούν άλλα παιδάκια, μόνο αυτό. Εάν είχε βρει η Τζωρτζίνα νεκρή την αδελφή της, θα το είχε πει, δεν μπορείς να κρατήσεις το στόμα ενός παιδιού κλειστό.»

Η Ρούλα αναφέρθηκε και στην τέταρτη εγκυμοσύνη της, πριν από το θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Είχα μείνει έγκυος μετά το χαμό της Ίριδας, αλλά προχώρησα στην άμβλωση γιατί έτσι με παρότρυναν και οι γιατροί. Θα ήταν ανωριμότητα να το κρατήσω. Δεν παίζεις με τις ζωές των παιδιών.»

{https://www.youtube.com/watch?v=pyK82AlcPT8}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KkDje56
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη