Ο Μαυρικίου «καρφώνει» παρουσιάστρια, «μας έβριζε, αλλά μόλις άκουσε το πόσο για DJ στο γάμο μας είπε ναι» (βίντεο)

Ο Μαυρικίου «καρφώνει» παρουσιάστρια, «μας έβριζε, αλλά μόλις άκουσε το πόσο για DJ στο γάμο μας είπε ναι» (βίντεο)

Για μια πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, και σύμφωνα με τον ίδιο η συγκεκριμένη τους έβριζε, αλλά όταν της πρότεινε να παίξει dj στο γάμο τους με ένα πολύ καλό ποσό, είπε ναι.

Τελικά, όμως, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν θα την πάρει για dj και όπως τόνισε αυτό ήταν ένα κρας τεστ.

«Μπορεί να ακούσουμε και μια καλή είδηση στις μέρες μας, ότι ένα ζευγάρι ερωτεύτηκε και παντρεύεται, δηλαδή μη μας το γαμ…ε κάθε μέρα, να το πω κι έτσι. Να σας πω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι εννοώ.

Συγκεκριμένη παρουσιάστρια πρωτοκλασάτης εκπομπής που μας έβρισε, που είπε ότι δεν θα μας παίξει στην εκπομπή της, της έκανα μια πρόταση να έρθει να παίξει dj στο γάμο μας. Και όταν άκουσε το ποσό είπε κατευθείαν ναι», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στη συνέχεια: «Λοιπόν, αυτή τη δηθενιά μην πάτε να μας τη χρεώσετε. Όχι, δεν θα την πάρουμε να παίξει στο γάμο μας, ήταν ένα κρας τεστ για να επιβεβαιώσω μέσα μου ότι κάτι γίνεται».

{https://www.youtube.com/watch?v=ZCceSTHeSm4}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/vxhdwRg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη