-->

Euroleague: Σήμερα η πρώτη «μάχη» Ολυμπιακός - Μονακό με φόντο το Βελιγράδι και το Final 4

Euroleague: Σήμερα η πρώτη «μάχη» Ολυμπιακός - Μονακό με φόντο το Βελιγράδι και το Final 4

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μονακό στο ΣΕΦ (έχει γίνει sold out) στις 21:00, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στα πλέι οφ της Euroleague, με τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν το 1-0, που θα τους φέρει 2 βήματα πριν το Final Four.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

«Πρέπει να παλέψουμε, όπως κάνουμε όλη τη χρονιά. Να δώσουμε μάχη σε όλες τις φάσεις που διεκδικείται η μπάλα, στα ριμπάουντ, στην ένταση του παιχνιδιού. Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που είναι πρώτη σε κατοχές στο transition σε όλη την Ευρωλίγκα. Μια ομάδα που είναι πολύ καλή στην iso επίθεση, στο ένας εναντίον εντός. Πρέπει να αμυνθούμε καλά, να ελέγχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και φυσικά να αναγνωρίσουμε όλοι όσοι θα βρίσκονται αύριο εδώ την δυσκολία του παιχνιδιού.

Είναι δύσκολος αγώνας και δεν έχουν καμία βάσει αυτά που ακούγονται περί φαβορί και ακλόνητου φαβορί. Τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι πάντα ιδιαίτερα, έχουν να κάνουν και με την πίεση που έχει η κάθε ομάδα. Εμείς σίγουρα έχουμε μεγαλύτερη πίεση από την Μονακό. Άλλωστε το είπαν και στις δηλώσεις τους αυτό…

Οπότε έτσι έχουν τα πράγματα, όμως, είναι κάτι που μας αρέσει. Θέλαμε πολύ να φτάσουμε εδώ, έχουμε πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε…», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

O Κώστας Παπανικολάου δήλωσε: «Επιβάλλεται να δείξεις την θέληση και την αποφασιστικότητα ως ομάδα μέσα στην έδρα σου. Ειδικά αύριο που είναι το πρώτο παιχνίδι και για εμένα το πιο σημαντικό, καθώς πρέπει με την αποφασιστικότητά σου και την δυναμική σου να κάνεις τον αντίπαλο να πιστέψει πως δεν έχει καμία ελπίδα. Ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι και εσύ θα κρίνεις τη σειρά.

Εδώ, στο σημείο που έχουμε φτάσει τη φετινή σεζόν, για εμένα είναι το κλειδί. Δεν υπάρχουν πολλά… μυστικά χαρτιά που θα έχουν οι προπονητές. Για αυτό θεωρώ πως η θέληση, η αποφασιστικότητα και η πνευματική ετοιμότητα του καθενός, θα είναι το κλειδί».

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς στάθηκε στη δύσκολη έδρα του Ολυμπιακού αναφέροντας: «Υπάρχουν παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου που έχουν γνωστή ποιότητα και εμπειρία. Από την άλλη, υπάρχουν και νέα πρόσωπα όπως ο Ντόρσεϊ, ο MακΚίσικ και ο Φαλ, αλλά η μεγαλύτερη απειλή είναι οι οπαδοί, ο έκτος παίκτης τους».

O Άλφα Ντιαλό τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ σκληρή ομάδα. Παίζει ενωμένος και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, θα προσπαθήσουμε στο 100%. Τα ματς της regular season ήταν μια άλλη ιστορία. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα για 40' και προστατεύσαμε την έδρα μας. Τώρα θέλουμε το ίδιο, δηλαδή να παίξουμε καλή άμυνα και να περάσουμε αυτό το μομέντουμ και στην επίθεσή μας».

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00, ενώ διαιτητές θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Εμίλιο Πέρεθ και Μίλαν Νέντοβιτς.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/bDZ02Bx
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->