Ο θρυλικός Ρόμπερτ Πλαντ αυτοσαρκάζεται: «Είμαι πλέον ο ηλικιωμένος στο εξώφυλλο του "Led Zeppelin IV"»

Ο θρυλικός Ρόμπερτ Πλαντ αυτοσαρκάζεται: «Είμαι πλέον ο ηλικιωμένος στο εξώφυλλο του "Led Zeppelin IV"»

Ο Ρόμπερτ Πλαντ θρύλος της ροκ και frontman των θρυλικών Led Zeppelin ταυτίζει τον εαυτό του σήμερα με τον ηλικιωμένο άνδρα στο εξώφυλλο του άλμπουμ «Led Zeppelin IV». 

Μιλώντας στο podcast του «Digging Deep with Robert Plant», ο Ρόμπερτ Πλαντ, θυμήθηκε την εποχή που οι Led Zeppelin ηχογραφούσαν το τρίτο άλμπουμ τους και είπε ότι μετακόμισε στο εξοχικό Bron-Yr-Aur στη Σνοουντόνια της Ουαλίας για να γράψει σε απομόνωση, μέχρι να επιστρέψουν όλοι στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το υλικό για το Led Zeppelin IV.

«Ήταν καλά; Ήταν πραγματικά καλά. Ήταν ένα όμορφο μέρος και όλα αυτά τα πράγματα ήταν μέρος της συμφωνίας» είπε ο Άγγλος τραγουδιστής -τραγουδοποιός, αναφερόμενος στην έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος και τρεχούμενου νερού στο σπίτι. «Είσαι εκεί για έναν λόγο και είσαι μόνο μέσα σε αυτόν, οπότε όλα αυτά στην πραγματικότητα προσθέτουν σε αυτό – η ιδέα να βγεις έξω και να φέρεις το προσάναμμα» σημείωσε o τραγουδιστής και στιχουργός των Led Zeppelin.

Ο Ρόμπερτ Πλαντ αστειεύτηκε ότι η εμπειρία του από τη ζωή εκτός δικτύου στο Bron-Yr-Aur τον έχει μεταμορφώσει στον άνθρωπο που εμφανίζεται στο εξώφυλλο των Led Zeppelin IV.

{https://twitter.com/consequence/status/1516567413042683907?s=20&t=2AfOFWQdWEE61_ZKZahNXQ}

«Στην πραγματικότητα, ο ηλικιωμένος με τα κλαδιά στην πλάτη του στο Zeppelin IV – τώρα είμαι αυτός ο τύπος!» αστειεύτηκε. «Παίρνω το προσάναμμα όπου κι αν πάω και το τυλίγω γύρω-γύρω με ένα κομμάτι σπάγκου και το βάζω στην πλάτη μου σε περίπτωση που κάποιος περάσει και πει: "Υπάρχει αυτός ο τύπος από το εξώφυλλο του άλμπουμ των Led Zeppelin IV!» ανέφερε.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ifxj86A
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη