Δορυφορική εικόνα απο το φλεγόμενο Moskva ενισχύει τους ισχυρισμούς ότι όλα τα μέλη του πληρώματος είναι νεκρά

Δορυφορική εικόνα απο το φλεγόμενο Moskva ενισχύει τους ισχυρισμούς ότι όλα τα μέλη του πληρώματος είναι νεκρά

Νέες εικόνες από την βύθιση της ρωσικής ναυαρχίδας Moskva που βυθίστηκε στην Μαύρη Θάλασσα βλέπουν  το φως της δημοσιότητας με την Ουκρανία να υποστηρίζει πως αυτό έγινε μετά από πλήγμα πυραύλου.

 

 

Ειδικότερα, εικόνες από τον δορυφόρο Sentinel 1 δείχνουν το ρωσικό πλοίο να φλέγεται, αμέσως μετά την έκρηξη. Η Ουκρανία υποστηρίζει πως και οι 510 που ήταν πλήρωμα του πλοίου είναι νεκροί, όπως και ο καπετάνιος σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Οι δορυφορικές εικόνες είναι από τις 13 Απριλίου. Το σύστημα ραντάρ του δορυφόρου Sentinel, διαθέτει την ικανότητα να «βλέπει» μέσα από τα σύννεφα, πέρασε πάνω από την περιοχή γύρω στις 18:30 τοπική ώρα την Τετάρτη.

Το σημείο βρίσκεται ανατολικά από το Φιδονήσι στη Μαύρη Θάλασσα, 80 ναυτικά μίλια από την Οδησσό και 50 ναυτικά μίλια από το πλησιέστερο τμήμα της ουκρανικής ακτογραμμής.

«Με βάση την ανάλυση πολλών ανθρώπων, είμαστε βέβαιοι ότι αυτό δείχνει τις τελευταίες ώρες της ναυαρχίδας Moskva», αναφέρει από την άλλη το Naval News.

Η Ουκρανία υποστηρίζει πως το πλοίο βυθίστηκε από δύο αντιπλοϊκούς πυραύλους κρουζ Neptune. Οι εικόνες δείχνουν και την αποστολή διάσωσης της Ρωσίας, η οποία δεν έχει δώσει ακόμα κανέναν απολογισμό νεκρών.

Υποστηρίζει ωστόσο πως η αποστολή διάσωσης απέτυχε λόγω της καταιγίδας που έπληττε την περιοχή εκείνη την ώρα.

{https://twitter.com/CovertShores/status/1515358258478919685?s=20&t=pfBbUP83cnGDKbxb1WrXRw}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/x08jw1F
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη