Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν «Σκλαβενίτης», «Βασιλόπουλος», «Γαλαξίας» και «My Market» τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο

Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν «Σκλαβενίτης», «Βασιλόπουλος», «Γαλαξίας» και «My Market» τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο

Σε ισχύ βρίσκεται το εορταστικό ωράριο των σούπερ μάρκετ, το οποίο και θα μείνει έως και το Μεγάλο Σάββατο.

Συγκεκριμένα το δίκτυο καταστημάτων του «Σκλαβενίτη» και αυτό του «ΑΒ Βασιλόπουλος» από σήμερα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη θα λειτουργούν από τις οκτώ το πρωί έως και τις εννέα το βράδυ (08:00-21:00).

ΩΡΑΡΙΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Τη Μεγάλη Παρασκευή τα υποκαταστήματα τόσο του «Σκλαβενίτη» όσο και του «Βασιλόπουλου» θα λειτουργήσουν από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις οκτώ το βράδυ (13:00-20:00). Το Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν από τις οκτώ το πρωί μέχρι και τις έξι το απόγευμα (08:00-18:00).

Μικρή διαφοροποίηση υπάρχει στο ωράριο λειτουργίας του δικτύου «Γαλαξίας». Συγκεκριμένα, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν ως εξής: Μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις εννιά το βράδυ (08:00-21:00), τη Μεγάλη Παρασκευή από τις έντεκα το πρωί μέχρι και τις οκτώ το απόγευμα (11:00-20:00) και το Μεγάλο Σάββατο από τις οκτώ το πρωί έως και τις επτά το απόγευμα (08:00-19:00)

Το δίκτυο My Market στην ιστοσελίδα του (δείτε εδώ) δεν αναφέρει κάποια διαφοροποίηση στο ωράριο λειτουργίας που ισχύει και όλες τις προηγούμενες ημέρες, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις εννέα το απόγευμα (08:00-21:00) και το Σάββατο από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις οκτώ το απόγευμα (08:00-20:00). Ωστόσο καλό θα είναι να απευθυνθείτε και στα κατά τόπους καταστήματα My Market για τις πιθανές αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/yWh8A3w
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη