Αποζημίωση ειδικού σκοπού ταξί: Σε λειτουργία το myBusinessSupport για τις αιτήσεις

Αποζημίωση ειδικού σκοπού ταξί: Σε λειτουργία το myBusinessSupport για τις αιτήσεις

Σε λειτουργία η εφαρμογή στο myBusinessSupport για τις αιτήσεις μέχρι 29/04 για την αποζημίωση ειδικού σκοπού ταξί, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ.

Το Υπουργείο Οικονομικών για όσους δεν υπέβαλαν αίτηση μέχρι τις 15 Απριλίου 2022, δίνεται η δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση μέχρι την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022, καθώς θα ανοίξει άμεσα εκ νέου η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ "myBusinessSupport" για τις αιτήσεις χορήγησης της αποζημίωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η αποζημίωση είναι, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 83 του ν. 4916/2022, αφορολόγητη, ανεκχώρητη και ακατάσχετη στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής και ειδικής διάταξης, δεν υπόκειται σε οποιαδήποτε κράτηση, τέλος ή εισφορά, δεν δεσμεύεται και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη προς τη φορολογική διοίκηση και το Δημόσιο εν γένει, τους δήμους, τις περιφέρειες, τα ασφαλιστικά ταμεία ή τα πιστωτικά ιδρύματα και δεν υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή οποιασδήποτε παροχής κοινωνικού ή προνοιακού χαρακτήρα.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Mw8iJgA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη