Nέες αποκαλύψεις για τη στροφή 180 μοιρών του Μάνου Δασκαλάκη: «Αν έτσι γίνει, θα νοικιάσω διαμέρισμα δίπλα στις φυλακές»

Nέες αποκαλύψεις για τη στροφή 180 μοιρών του Μάνου Δασκαλάκη: «Αν έτσι γίνει, θα νοικιάσω διαμέρισμα δίπλα στις φυλακές»

Οι δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη όταν ο Απόστολος Λύτρας ενημέρωνε πριν από λίγες εβδομάδες το ζευγάρι για το ενδεχόμενο προφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ένα επεισόδιο λίγες ημέρες πριν ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στη Ρούλα Πισπιρίγκου φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ηταν Καθαρά Δευτέρα, όταν ο τότε δικηγόρος του ανδρόγυνου Αποστόλης Λύτρας, κατέβηκε στην Πάτρα για να ενημερωθεί από τους γονείς για την υπόθεση των τριών θανάτων των κοριτσιών τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Π», ο Απόστολος Λύτρας τους είχε αναφέρε τότε το σενάριο προφυλάκισης της Ρούλας - αν όχι στον Κορυδαλλό - στη Θήβα.

Αποκαλυπτική είναι η αντίδραση του Μάνου, που αναδεικνύει τη διαφορά με τις τωρινές δικαστικές κινήσεις κατά της εν διαστάσει συζύγου του.

«Τι λες, που θα βάλουν φυλακή τη γυναίκα μου; Σου το λέω, πως αν έτσι γίνει, θα νοικιάσω διαμέρισμα δίπλα στις φυλακές και δεν θα την αφήσω μόνη της, χωρίς να έχει κάνει κακό στα παιδιά μου.

Είτε Αθήνα την πάνε, είτε Θήβα, εγώ θα είμαι δίπλα της», έλεγε τότε ο μετέπειτα κατήγορός της, Μάνος Δασκαλάκης.

Μάλιστα, τότε, ήταν έτοιμος να μιλήσει με τον εργοδότη του, ώστε να μεταφερθεί στην Αθήνα, όπου η επιχείρηση διαθέτει παράρτημα για να μην χάσει τη δουλειά του, αλλά να είναι κοντά στη γυναίκα του.

Μέσα σε λίγες μέρες, ωστόσο, η στάση του Μάνου Δασκαλάκη άλλαξε ολοκληρωτικά, με τον πατέρα των παιδιών να αρνείται μέχρι και να συναντήσει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/wP2mzZK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη