-->

Το Μαξίμου έστειλε λαμπάδες στους μικρούς φίλους των παιδικών χωριών SOS

Το Μαξίμου έστειλε λαμπάδες στους μικρούς φίλους των παιδικών χωριών SOS

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης τα παιδιά που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS, στη Βάρη.

Ειδικότερα, στο φιλόξενο «σπίτι» τους έφτασε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, ο οποίος τους προσέφερε τις Πασχαλινές λαμπάδες που θα κρατούν στα χέρια τους τα παιδιά στην Ακολουθία της Ανάστασης.

Οι λαμπάδες χειροτεχνήθηκαν από τα παιδιά της «Φλόγας», μιας ακόμη οργάνωσης που επιτελεί εξαιρετικό ανθρωπιστικό έργο με τις υπηρεσίες που προσφέρει στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

f5996ce6 d86d 4934 a57c a29a7fab6314

Όπως έγινε γνωστό σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό έγινε με την φροντίδα του πρωθυπουργικού γραφείου: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γ.γ. του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη και το γ.γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιωργο Σταμάτη που για άλλη μια φορά βρέθηκαν κοντά στα παιδιά μας. Και αυτό το Πάσχα πρόσφεραν πασχαλινές λαμπάδες από την «Φλόγα» σε όλα τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης για να ανάψουν το φως της Ανάστασης, της Ελπίδας και της Ειρήνης. Ανάμεσά τους βρέθηκαν και τα παιδιά των πρώτων μονογονεϊκών οικογενειών που φιλοξενούμε από την Ουκρανία», σημειώνεται στη σελίδα των Παιδικών Χωριών SOS στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

00ad649e 7033 4e6d b6a6 b507048e0ef0from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ELoiHMe
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->