Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη την 1η Ιουνίου λόγω 24ωρης απεργίας, εξαγριωμένοι οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

eurokinissi

Σε νέα 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ την Τετάρτη 1 Ιουνίου με τους ίδιους να δηλώνουν εξαγριωμένοι από τις «άνευ λόγου καθυστερήσεις των αρμόδιων υπουργείων να βάλουν δύο τυπικές υπογραφές στα αιτήματά τους».

Πιο αναλυτικά, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΘ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, τόνισαν ότι ο εμπαιγμός της κυβέρνησης συνεχίζεται εδώ και τρεις μήνες.

«Αυτή τη στιγμή, η αστική συγκοινωνία της πόλης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, όχι μόνο με την έλλειψη 250 εργαζομένων που απαιτούνται για να κυκλοφορήσουν όλα τα αστικά και την ελλιπή συντήρηση των λεωφορείων αλλά και τις δυσάρεστες συνθήκες εργασίας.

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου προχωράμε σε 24ωρη απεργία ενώ δεσμευόμαστε την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων να μην απεργήσουμε ώστε να διευκολύνουμε τα παιδιά», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

«Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταφορικών είπε ότι χρειάζεται τέσσερις ακόμη εβδομάδες για να εξετάσει τα αιτήματά μας. Αυτό το λέει από τον Φεβρουάριο και από τότε έχουν περάσει 3 μήνες», ανέφερε ο πρόεδρος των εργαζομένων ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας.

#ΟΑΣΘ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΑΠΕΡΓΙΑ #ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/7UsBHkE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη