Συγκλονίζει ο Θοδωρής Κατσαφάδος, «ο αδελφός μου διαμελίστηκε στα 11 από χειροβομβίδα» (βίντεο)

Συγκλονίζει ο Θοδωρής Κατσαφάδος, «ο αδελφός μου διαμελίστηκε στα 11 από χειροβομβίδα» (βίντεο)

O ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος, προχώρησε σε μια σοκαριστική εξομολόγηση για τον αδελφό του που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στα 11 του χρόνια, τι είπε για την οικογένεια και την κόρη του. Συγκίνησε μιλώντας και για τον χαμό του Πάνου Νάτση.

«Η δουλειά μου είναι η ξεκουρασή μου, την κάνω 50 χρόνια. Η υποκριτική ήρθε τυχαία στη ζωή μου, από μια συμμαθήτριά μου που ήθελε να τη βοηθήσω», περιέγραψε ο Θοδωρής Κατσαφάδος αναφορικά με το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Είμαι το 12ο παιδί της οικογένειάς μας. Στην τελευταία της εγκυμοσύνη η μητέρα μου γέννησε 25 Οκτωβρίου ένα κορίτσι και επειδή πονούσε, ανακάλυψε ότι είχε κι άλλο παιδί», αποκάλυψε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στο χαμό του αδερφού του από χειροβομβίδα, ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε ότι «Το θυμάμαι σαν χθες. Είχα βρει μια χειροβομβίδα στα 9 μου, ο αδελφός μου 11, δεν ξέραμε τι είναι, τη χτυπούσαμε και εξερράγη και διαμελίστηκε».

«Άφησα το πανεπιστήμιο, είχα περάσει φιλολογία και τα παράτησα. Πολύ κακώς, να μην το αφήνουν τα παιδιά το πανεπιστήμιο», σημείωσε ακόμα.

Μιλώντας για τους γονείς του, ο Θοδωρής Κατσαφάδος αποκάλυψε ότι «Ο πατέρας μου δε με είδε ποτέ στην τηλεόραση και το θέατρο, η μητέρα μου μια φορά. Ήταν για εκείνους μια δουλειά, όπως όλες οι άλλες».

Σχετικά με τη σύζυγό του, αλλά και την κόρη του, που είναι επίσης ηθοποιός, ο Θοδωρής Κατσαφάδος είπε ότι «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε αρχικά στο θέατρο, χαθήκαμε, και από το 1982 μέχρι τώρα είμαστε μαζί. Η κόρη μου, Μαριλού Κατσαφάδου, είναι ηθοποιός, είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήταν έκπληξη για εμένα».

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος αναφέρθηκε και στο τραγικό τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον Πάνο Νάτση.

«Ο χαμός του Πάνου Νάτση ήταν ένα γεγονός με το οποίο τρελάθηκα», είπε.

Δείτε βίντεο:

#ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΠΑΝΟΣ_ΝΑΤΣΗΣ #ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/R1oVlsA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη