Κρήτη: Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ο 17χρονος που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

Κρήτη: Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ο 17χρονος που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

Ο 17χρονος μετά το τροχαίο νοσηλευόταν στην εντατική του Νοσοκομείου Χανίων

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται ο 17χρονος που είχε ακρωτηριαστεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον Αδελιανό Κάμπο τη νύχτα της 15ης Απριλίου.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ο έφηβος συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ. Το αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να ακρωτηριαστεί το πόδι του από το γόνατο. Αρχικά, ο 17χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, στη συνέχεια όμως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χανίων.

Το πρωί του Σαββάτου 16 Απριλίου ο νεαρός τραυματίας διασωληνώθηκε και εισήχθη στην εντατική του νοσοκομείου «Άγιος Γεώργιος». Οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα αποφάσισαν ότι ο 17χρονος θα έπρεπε να νοσηλευθεί σε εξειδικευμένη κλινική του ΚΑΤ.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/SKbJUyA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη