-->

Κατρίνης: «180.000 πολίτες ζήτησαν να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής» (βίντεο)

Κατρίνης: «180.000 πολίτες ζήτησαν να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής» (βίντεο)

«Συγκλονιστική» χαρακτήρισε ο Μιχάλης Κατρίνης τη συμμετοχή σχεδόν 180.000 πολιτών στη χθεσινή ψηφοφορία για το νέο όνομα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Για «συγκλονιστική συμμετοχή» του κόσμου, που «επικαιροποίησε τη σχέση του με το ΠΑΣΟΚ», έκανε λόγο ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τη χθεσινή ψηφοφορία.

Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι, «σχεδόν 180.000 πολίτες ζήτησαν να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής» και διαβεβαίωσε πως, τόσο ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης όσο και τα μέλη του, έχουν λάβει «το μήνυμα της προσδοκίας του κόσμου».

«Οι ενέργειες της κυβέρνησης ζητούν δράσεις κι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να ανταπεξέλθει», τόνισε και κατέληξε κάνοντας λόγο για «ισχυρούς δεσμούς του ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία». «Είναι στέρεοι και θα τους επιβεβαιώσουμε», είπε σχετικά.

Δείτε τις δηλώσεις Κατρίνη στον ΑΝΤ1:from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MbslPKV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->