Φάρσα τελικά το τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1 που προκάλεσε πανικό και εκκένωση του κτιρίου

Φάρσα τελικά το τηλεφώνημα για βόμβα στον ΑΝΤ1 που προκάλεσε πανικό και εκκένωση του κτιρίου

Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας σε κτίριο του ΑΝΤ1 που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας, προκάλεσε την εκκένωση του κτιρίου. Τελικά όπως όλα δείχνουν αποδείχτηκε φάρσα.

Για ύπαρξη βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, χωρίς να προσδιορίσει σε ποιο από όλα τα κτίρια του σταθμού, ενημέρωσε με τηλεφώνημα του στο τηλεφωνικό κέντρο του ΑΝΤ1, ένα άγνωστο άτομο στις 11:10 το πρωί της Τρίτης (31/5).

Μάλιστα ο άγνωστος έδωσε χρονικό μόλις 10 λεπτά. Το χρονικό περιθώριο παρήλθε και όπως αποδείχτηκε επρόκειτο για φάρσα.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ενημέρωσαν νωρίτερα τους τηλεθεατές στη σημερινή (31/5) τους εκπομπή, λίγο πριν τις 12, πως έχουν δεχθεί τηλεφώνημα για βόμβα.

«Θα πάμε τώρα σε ένα θέμα. Μετά μπορεί και να μη γυρίσουμε. Γιατί υπάρχει ένα τηλεφώνημα για βόμβα και μέχρι να γίνει η σχετική έρευνα μπορεί να καθυστερήσει η εκπομπή να επιστρέψει. Μπορεί και να μην επιστρέψει καθόλου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί, κι εμείς να ενημερωθούμε», είπε η Φαίη Σκορδά.

#ΒΟΜΒΑ #ΑΝΤΕΝΝΑ #ΦΑΡΣΑ #ΕΚΚΕΝΩΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/02GYolz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη