Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στο 2ο Bio Festival 2022 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι



Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 2ο Bio Festival 2022 που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, από τις 6 Μαΐου έως και τις 8 Μαΐου 2022. 

Πρόκειται για μια γιορτή επιχειρηματικότητας που στο επίκεντρό της έχει την υγιεινή διατροφή και τα βιολογικά προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας. 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε με 14 επιχειρήσεις που προσέφεραν στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους. 

Το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) συντόνισε την επιχειρηματική αποστολή των Στερεοελλαδίτικων επιχειρήσεων φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια για την παρουσία τους σε αυτό το σημαντικό εκθεσιακό γεγονός. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελος Κούκουζας τόνισε: « Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Φάνης Σπανός από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων του έδωσε το μήνυμα για την επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας μέσα από τη συμμετοχή και την οικονομική ενίσχυση επιχειρήσεων σε εκθεσιακά γεγονότα υψηλής απήχησης. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις μας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στον τοπικό επιχειρηματία. Κατανοούμε τις ανάγκες του και προσφέρουμε την απαραίτητη οικονομική ενίσχυση για να δώσει ηχηρό παρόν σε διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις προβάλλοντας την αξία και την ποιότητα των Στερεοελλαδίτικων προϊόντων. Για εμάς, εδώ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας αποτελεί στρατηγικό στόχο με σαφή προσανατολισμό στην εξωστρέφεια και στο εξαγωγικό εμπόριο. Με πρόγραμμα και σύνεση στη διαχείριση πόρων προχωρούμε σταθερά προς την κατεύθυνση αυτή». 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη