Πρόστιμο 200.000 ευρώ από το ΕΣΡ στον Στέφανο Χίο

eurokinissi

Ακριβά θα κοστίσουν στον Στέφανο Χίο πέντε παραβάσεις της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας, καθώς το ΕΣΡ του επέβαλε κύρωση 40.000 για κάθε μια.

Ο Στέφανος Χίος θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμα ύψους 200.000 ευρώ ή 40.000 για κάθε μια από τις πέντε παραβάσεις της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας που του χρέωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Οι πέντε παραβάσεις:

  • Προβολή ποιοτικά υποβαθμισμένου οπτικοακουστικού περιεχομένου.
  • Αναίτια και απρόκλητη προσβολή αναφερόμενων προσώπων.
  • Προβολή μειωτικών χαρακτηρισμών κατά πληθυσμιακών ομάδων στη βάση του γενετήσιου προσανατολισμού των μελών τους.
  • Μετάδοση οπτικοακουστικής εμπορικής ανακοίνωσης με περιεχόμενο που συνιστά ποιοτική υποβάθμιση προγράμματος.
  • Μετάδοση οπτικοακουστικής εμπορικής ανακοίνωσης με περιεχόμενο που συνιστά αναίτια και απρόκλητη προσβολή αναφερόμενων προσώπων.

Ο Στάνος Χίος αναφέρθηκε με χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης, μελών της κυβέρνησης αλλά και δημοσιογράφων και παρουσιαστών όπως ο Γιώργος Παπαδάκης, η Φαίη Σκορδά, ο Βασίλης Χιώτης κ.α.

Ακόμα σε διαφημιστικό σποτ της εφημερίδας «Μακελειό» κατηγορεί ιερείς για παιδεραστία, μεταξύ αυτών και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο.

#ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΧΙΟΣ #ΜΑΚΕΛΕΙΟ #ΕΣΡ #ΠΡΟΣΤΙΜΑ #ΕΞΥΒΡΙΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/E8NlHr1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη