-->

Πανελλήνιες 2022: Η εισήγηση για μάσκες και self test, τι ισχύει αν κάποιος νοσήσει με κορονοϊό

Πανελλήνιες 2022: Η εισήγηση για μάσκες και self test, τι ισχύει αν κάποιος νοσήσει με κορονοϊό

Το Υπουργείο Παιδείας έχει προτείνει στην επιτροπή οι υποψήφιοι να μην φορούν μάσκες και να προσέρχονται στις πανελλήνιες 2022 χωρίς self test αλλά με rapid test οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί

Σήμερα συζητείται στη συνεδρίαση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας το πρωτόκολλο με το οποίο θα διεξαχθούν φέτος οι Πανελλήνιες 2022.

Το υπουργείο Παιδείας από την πλευρά του εισηγήθηκε οι υποψήφιοι να φοράνε κανονικά μάσκα κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ενώ, δεν χρειάζονται self test για την είσοδό τους στις αίθουσες.

Όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να υποβάλλονται σε rapid test.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέτρα το υπουργείο Παιδείας θα διατηρήσει όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια της πανδημίας του κορονοϊού, τον αυξημένο αριθμό των εξεταστικών κέντρων ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις ανάμεσα στους μαθητές αλλά και στον προσεκτικό καθαρισμό και αερισμό των αιθουσών πριν και κατά τη διάρκεια των Πανελλήνιων.

Χωρίς μάσκα τα αθλήματα για τα ΤΕΦΦΑ

Παράλληλα ειδική πρόβλεψη θα υπάρξει για τους υποψήφιους μουσικών τμημάτων και ΤΕΦΑΑ οι οποίοι θα εξετάζονται σε κάποια ειδικά μαθήματα χωρίς μάσκα.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι σε περίπτωση που υποψήφιος νοσήσει με κορονοϊό προβλέπεται η μεταφορά της εξέτασής του στις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #SELF_TEST #ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ #ΜΑΣΚΕΣ #RAPID_TEST


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/of1AJr8
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->