ΟΑΣΘ: 24ωρη απεργία αύριο, θα υπάρξουν ορισμένα δρομολόγια και προσωπικό ασφαλείας

ΟΑΣΘ: 24ωρη απεργία αύριο, θα υπάρξουν ορισμένα δρομολόγια και προσωπικό ασφαλείας

Η 24ωρη απεργία των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ θα γίνει κανονικά, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Γιάννης Δήμκας επιβεβαίωσε εκ νέου ότι η 24ωρη απεργία στον ΟΑΣΘ θα γίνει κανονικά, ενώ θα υπάρξουν μόνο ορισμένα δρομολόγια με προσωπικό ασφαλείας.

Σύμφωνα με όσα εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι, η απεργία αναμένεται να ξεκινήσει στις 4:30 το πρωί.

Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1, που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό.

Αύριο θα βγει τελικά η απόφαση για τη νέα προσφυγή της διοίκησης του ΟΑΣΘ για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία που προκήρυξε για την Τετάρτη (1/6) το Σωματείο Εργαζομένων.

Σημειώνεται ότι δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που έκριναν ότι προηγούμενες απεργίες ήταν παράνομες και καταχρηστικές ανατράπηκαν στο Εφετείο, που τις έκρινε νόμιμες.

«Δυστυχώς γίνεται μια απεργιακή κινητοποίηση αύριο, η οποία δεν έχει κανένα νόημα» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, καθηγητής Γιώργος Σκόδρας, εξηγώντας ότι έχει δρομολογηθεί η τακτοποίηση των ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους, κάτι το οποίο -όπως είπε- είναι γνωστό σε όλους στο Συνδικάτο.

#ΟΑΣΘ #ΑΠΕΡΓΙΑ #ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ #ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ #ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ_ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/wmfgE7Z
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη