Από το ΜεΡΑ25 του Βαρουφάκη στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής η βουλευτής Κωνσταντίνα Αδάμου

intime

Δέκα μήνες μετά την παραίτησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΜεΡΑ25, η Κωνσταντίνα Αδάμου εντάσσεται στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής. Θα παραμείνει ανεξάρτητη μέχρι το τέλος της κοινοβουλευτικής θητείας. 

Συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη είχε ανεξάρτητη βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Αδάμου, με την οποία επισημοποίησε την ένταξή της στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής. 

Η Κωνσταντίνα Αδάμου είχε αποχωρήσει πριν 10 μήνες από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΜεΡΑ 25, με το οποίο είχε εκλεγεί τον Ιούλιο του 2019 στη Β' Θεσσαλονίκης. 

Η ανεξάρτητη βουλευτής συμμετείχε στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. Είναι πλέον εγγεγραμμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και συμμετέχει στις δραστηριότητες του κόμματος. 

Παρόλα αυτά Κωνσταντίνα Αδάμου και Νίκος Ανδρουλάκης συμφώνησαν πως η βουλευτής θα παραμείνει ανεξάρτητη για την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο. 

 

 

#ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ #ΠΑΣΟΚ__ΚΙΝΑΛ #ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ_ΑΔΑΜΟΥ #ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ #ΜΕΡΑ25 #ΓΙΑΝΗΣ_ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/S97pj8y
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη