Σοκαριστικό τροχαίο σε ΛΕΑ: Χωρίς δίπλωμα ο 26χρονος οδηγός, συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια (βίντεο)

Σοκαριστικό τροχαίο σε ΛΕΑ: Χωρίς δίπλωμα ο 26χρονος οδηγός, συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό τροχαίο με έναν νεκρό συνέβη χθες το απόγευμα, Πρωτομαγιά, όταν ένας 60χρονος άντρας σταμάτησε στην ΛΕΑ και καρφώθηκε πάνω του ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος. Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες.

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 60χρονος από την Αθήνα σε τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος των Μικροθηβών στη Μαγνησία.

Ο 60χρονος άνδρας έκανε δεξιά στην εθνική οδό και σταμάτησε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), προκειμένου να μιλήσει με ασφάλεια στο κινητό του.

Δυστυχώς όμως, εμβολίστηκε από άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, ενώ η σύζυγός του που επέβαινε στο ΙΧ, δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με το mega οδηγός του οχήματος που εμβόλισε το όχημα του 60χρονου ήταν ένας 26χρονος, χωρίς δίπλωμα, ο οποίος και συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σοκαριστική είναι η εικόνα των αυτοκινήτων

{https://www.youtube.com/watch?v=c5Hfc3pTKKY&ab_channel=almyrospress}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/yDprHjE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη