Τραγωδία στην Ηλεία, πέθανε βρέφος 2 μηνών από τη Ζαχάρω

Τραγωδία στην Ηλεία, πέθανε βρέφος 2 μηνών από τη Ζαχάρω

Νεογέννητο βρέφος 2 μηνών έφυγε από τη ζωή στην περιοχή της Ζαχάρως Ηλείας.

Το νεογέννητο μωρό από τη Ζαχάρω οδηγήθηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Το ιατρικό προσωπικό άμεσα παρέλαβε το νεογέννητο προκειμένου να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Το βρέφος ήταν το ένα από τα δυο δίδυμα που είχαν γεννηθεί πρόωρα, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε το θάνατο το νεογέννητο δεν έχουν γίνει γνωστές και αναμένεται να εξακριβωθούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία θα υποβληθεί.

#ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΒΡΕΦΟΣ #ΖΑΧΑΡΩ #ΗΛΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/CkLthRW
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη