Μονεμβασιά: «Δεν έγινε και τίποτα, δεν κατάλαβα τι έγινε» είπε ο οδηγός του αγροτικού που παρέσυρε και σκότωσε 2 άτομα

Μονεμβασιά: «Δεν έγινε και τίποτα, δεν κατάλαβα τι έγινε» είπε ο οδηγός του αγροτικού που παρέσυρε και σκότωσε 2 άτομα

Απόλυτα «ψυχρός» φαίνεται πώς ήταν ο άνδρας που σκόρπισε τον θάνατο στη Μονεμβασιά, όταν χτύπησε με το αγροτικό του ένα μηχανάκι και παρέσυρε τους δύο αναβάτες του.

«Δεν έγινε και τίποτα. Δεν τους είδα. Δεν κατάλαβα τι έγινε», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο 52χρονος για τους δύο άνδρες ηλικίας 77 ετών που σκοτώθηκαν, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Ο δράστης είναι γνωστός στην περιοχή και για τις επιχειρηματικές του κινήσεις, καθώς διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών δωματίων.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν αναφορές ότι ήταν σε αμόκ, με αποτέλεσμα στην προσπάθειά του να διαφύγει να εμβολίσει ένα περιπολικό κι ένα άλλο αυτοκίνητο που προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Δυστύχημα στη Μονεμβασιά: «Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στο δρόμο», γνωστός ο 77χρονος που παρέσυρε και σκότωσε 2 άτομα

Ο γιος ενός εκ των θυμάτων μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ συντετριμμένος για τον τραγικό θάνατο του πατέρα του στη Μονεμβασιά. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ξαφνικά και χωρίς να φταίνε δύο άνθρωποι ''έφυγαν'' από αυτό τον κόσμο, βασανιστικά και άδικα. Λογικά ένας ''παλαβός'' τους χτύπησε από πίσω.

Το ''κακό'' έγινε. Αυτό είναι το άσχημο. Εκείνη την ώρα εργαζόμουν στην περιοχή, ντελίβερι σε σουβλατζίδικο, και είδα το σκηνικό μπροστά μου.

Είδα τον πατέρα μου πέντε λεπτά πριν γίνει και τον είδα και πέντε λεπτά αργότερα, όταν ήταν αιμόφυρτος στον δρόμο. Τον παρέσυρε, σχεδόν, για 300 μέτρα και μετά γύρισε και παρέσυρε και τον άλλο εκλιπών».

Το πρωτοφανές σκηνικό στη Μονεμβασιά εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν ο οδηγός του οχήματος σε κατάσταση αμόκ χτύπησε ένα παπάκι με δυο ηλικιωμένους επιβαίνοντες.

Τον έναν τον παρέσυρε για 200 μέτρα και μετά γύρισε στο σημείο και παρέσυρε τον δεύτερο για 150 μέτρα προς την αντίθετη κατεύθυνση με αποτέλεσμα οι δυο άνδρες να καταλήξουν. Μάλιστα για να σταματήσουν τον οδηγό οι αρχές τοποθέτησαν περιπολικό στη μέση του δρόμου καθώς και ακόμη ένα όχημα, τα οποία μάλιστα εμβόλισε.

Γνωστός ο 77χρονος που παρέσυρε και σκότωσε δύο άτομα

Ο 52χρονος οδηγός αρχικά έσυρε τον έναν εκ των δύο αναβατών της μηχανής για περίπου 200 μέτρα, ενώ γύρισε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο για περίπου 150 μέτρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος δράστης είναι αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή οποίος διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών δωματίων ενώ δεν έχει δική του οικογένεια. Τα θύματα του είναι δύο 77χρονοι άνδρες, ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δεμμελος.

Ο Τάσος Σαρμπάνης αγαπούσε το τραγούδι και το 2017 είχε συμμετάσχει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, τραγουδώντας με μεγάλη επιτυχία το τραγούδι «Τραγουδώ». Ο 77χρονος είχε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/fQzmOs8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη