Αμπελόκηποι: 30χρονος προσπάθησε να βιάσει 23χρονη, εκείνη αντιστάθηκε και την ξυλοκόπησε

Αμπελόκηποι: 30χρονος προσπάθησε να βιάσει 23χρονη, εκείνη αντιστάθηκε και την ξυλοκόπησε

Ένας 30χρονος συνελήφθη στους Αμπελόκηπους, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και σωματική βλάβη 23χρονης από την Πολωνία.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος είχε γνωριστεί με τη γυναίκα μέσω Facebook.

Ο 30χρονος πήγε σπίτι της και, σύμφωνα με την καταγγελία, αποπειράθηκε να τη βιάσει. Όταν η 23χρονη αντιστάθηκε, ο άντρας φέρεται να τη χτύπησε.

Ο επίδοξος βιαστής κατά την προσπάθεια διαφυγής του, έσπασε το χερούλι της πόρτας με αποτέλεσμα να παγιδευτεί στο διαμέρισμα και να συλληφθεί, ενώ το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Πιο αναλυτικά, η κοπέλα τον κάλεσε σπίτι της, του έβαλε ποτό και συζητούσαν όταν ο Αλβανός της ζήτησε να κάνουν σεξ. Η 23χρονη αρνήθηκε και τότε αυτός της επιτέθηκε με μπουνιές στο πρόσωπο και το σώμα ώστε να κάμψει τις αντιστάσεις της και να της σκίσει τα ρούχα.

Η κοπέλα αντιστεκόταν με όλες της τις δυνάμεις και όταν ο επίδοξος βιαστής της κατάλαβε ότι δεν θα ολοκλήρωνε την πράξη του, αποφάσισε να εγκαταλείψει και να φύγει.

Τη στιγμή που πήγε να ανοίξει την πόρτα, έσπασε το χερούλι με αποτέλεσμα να παγιδευτεί μέσα στο σπίτι της κοπέλας. Τότε βγήκε στο μπαλκόνι για να δραπετεύσει από διπλανό διαμέρισμα όμως δεν τα κατάφερε.

Η 23χρονη τον έκλεισε στο μπαλκόνι και κάλεσε την Άμεση Δράση η οποία συνέλαβε τον άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων, ενώ η κοπέλα άγρια χτυπημένη στο πρόσωπο και το σώμα από τις μπουνιές και τις κλωτσιές του δράστη στο ΚΑΤ.

#ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #38χρονος #30ΧΡΟΝΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/5wbN3oV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη