Πύργος: Εξοργιστικό βίντεο από επίθεση στο σπίτι του Θύμιου Μπουγά, ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ο 39χρονος

Πύργος: Εξοργιστικό βίντεο από επίθεση στο σπίτι του Θύμιου Μπουγά, ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ο 39χρονος

Εξοργιστικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το «Φως στο Τούνελ» δείχνει το bullying που δεχόταν ο Θύμιος Μπουγάς στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο Ηλείας.

Στο βίντεο φαίνεται πως μια παρέα «νταήδων» με αυτοκίνητα και μηχανές πήγαν στο σπίτι του 39χρονου και εκτόξευαν φωτοβολίδες και βεγγαλικά για να τον αναγκάσουν να βγει από αυτό.

Όταν ο 39χρονος μετά από αρκετή ώρα βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με μπαστούνι, εκείνοι τράβηξαν βίντεο που ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι για να τους κάνει κακό.

Ο Θύμιος Μπουγάς, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τα όσα είχε υποστεί αλλά οι αστυνομικοί δεν ασχολήθηκαν στο βαθμό που θα έπρεπε με την υπόθεση.

Πιθανότατα, ο 39χρονος ένιωσε απροστάτευτος και έσπευσε να εξαφανιστεί. Από τότε, Τετάρτη 4 Μαΐου, μέχρι και σήμερα τα ίχνη του έχουν χαθεί και παρά τις έρευνες ακόμα και κλιμακίου της ΕΜΑΚ που έφτασε στην περιοχή παραμένει αγνοούμενος.

Για τον Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert. Ο 39χρονος μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά.

Ο Θύμιος, όπως τον φωνάζουν όσοι τον γνωρίζουν, φοράει χειρουργική μάσκα, για να κρύψει το παραμορφωμένο πρόσωπό του μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε το 2008.

#ΒΙΝΤΕΟ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΜΠΟΥΓΑΣ #ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ #ΦΩΣ_ΣΤΟ_ΤΟΥΝΕΛ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/HuBRklw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη