-->

«Πλησιάζει το τέλος» για τον Δάκη: Ανησυχία για την υγεία του, έχει φτάσει τα 42 κιλά

«Πλησιάζει το τέλος» για τον Δάκη: Ανησυχία για την υγεία του, έχει φτάσει τα 42 κιλά

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή Δάκη, που πάσχει από καρκίνο, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο στενός φίλος του Τάκης Σαγιώρ.

Μπορεί να έχει επιστρέψει πλέον στο σπίτι του - μετά από εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο εξαιτίας του καρκίνου - όμως η κατάσταση της υγείας του Δάκη παραμένει εξαιρετικά επιβαρυμένη.

Τα αγαπημένα του πρόσωπα βρίσκονται φυσικά, στο πλευρό του, ενώ για την κατάστασή του μίλησε ο Τάκης Σαγιώρ, μεταφέροντας πληροφορίες από «στενό συγγενή του Δάκη»  που σημειώνει πως «πλησιάζει το τέλος». 

Σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που στη συνέχεια διέγραψε, έγραψε τα εξής:

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά!!!!!! Ο μεγάλος μας τραγουδιστής, με την βελούδινη φωνή ΔΑΚΗΣ….. δεν είναι καλά! βρίσκεται στο σπίτι του και τον φροντίζουν ο αγαπημένος του εξάδελφος και ο πολύ στενός του φίλος και συνάδελφος του, μαζί με την σύζυγό του, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ!!!! ακόμα κοντά του βρίσκονται ο πιανίστας του «πολλά χρόνια συνεργάτης του» και ένας Αιγύπτιος που φροντίζει το σπίτι!!!! Το τηλέφωνο του » έχει αλλάξει νούμερο» το έχουν 2-3 στενοί του φίλοι!!!! κανείς άλλος δεν πλησιάζει το σπίτι! ήταν επιθυμία του Δάκη, δεν θέλει να τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση και να τον…. λυπούνται!!!!!

Γνωρίζω από καιρό την κατάσταση της υγείας του αλλά σεβόμουν την επιθυμία του να μην αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα!!!! Τώρα όμως φτάσαμε στο τέλος και καμιά σημασία δεν έχει πια τι θα ειπωθεί γύρω από την ασθένεια του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη!!!!! Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον!!!!! Σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ποτέ δεν έλεγε κακιά κουβέντα για συναδέλφους, παρά την μεγάλη του καριέρα και την τεράστια αγάπη του κοινού ΔΕΝ καβάλησε ποτέ το καλάμι!!!!! Έζησε μια ευτυχισμένη ζωή!!!!!!!!!

Σε νέα ανάρτησή του την Τετάρτη ο γνωστός χορογράφος επανέλαβε πως έχει φτάσει τα 42 κιλά, έχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον και δεν δέχεται καμία τροφή.

#ΔΑΚΗΣ #ΥΓΕΙΑ #ΑΣΘΕΝΕΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/XMeNo2Q
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->