-->

«Γιατί να αποφυλακιστούν στα 45 τους»: Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη ξεσπούν για την ποινή (βίντεο)

«Γιατί να αποφυλακιστούν στα 45 τους»: Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη ξεσπούν για την ποινή (βίντεο)

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών για το αδίκημα του βιασμού και ισόβια για την ανθρωποκτονία σε κάθε κατηγορούμενο - Μερικώς δικαιωμένοι οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

«Να είστε άνδρες με μπέσα και αξιοπρέπεια, να τιμάτε τα παντελόνια σας και να μην δολοφονείτε τα παιδιά μας», ανέφερε η Κούλα Τοπαλούδη, μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορία βγαίνοντας από το δικαστήριο.

Εξέφρασε εν μέρει την ικανοποίηση της για την ποινή  «αφού τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να μπαίνουν φυλακή και να μην ξαναβγαίνουν… Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί να έχουν δικαίωμα να αποφυλακιστούν στα 45 τους και το δικό μου παιδί να μην έχει δικαίωμα στη ζωή εξαιτίας τους».

Παράλληλα, επανέλαβε το αίτημα της - το αίτημα όλων των μανάδων - για συνάντηση τους με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να συζητήσουν για την ποινή αντιμετώπιση τέτοιων ειδεχθών δολοφονιών.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Τοπαλούδης δήλωσε ότι τέτοια εγκλήματα θα πρέπει να τιμωρούνται με εξοντωτικές ποινές, ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος επανάληψης τους, ενώ χαρακτήρισε εξαιρετική διαδικασία τόσο στο Εφετείο όσο και στο πρώτο δικαστήριο.

#ΕΛΕΝΗ_ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ #ΠΟΙΝΗ #ΕΦΕΤΕΙΟ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Cx876BW
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->