Παλαιό Φάληρο: Πώς φτάσαμε στη σύλληψη του 48χρονου γιου - Ο θάνατος της μητέρας του και η φωτιά στο διαμέρισμα

eurokinissi

Συγκλονίζουν τα όσα γίνονται γνωστά για τον θάνατο της 78χρονης γυναίκας που ανασύρθηκε νεκρή μέσα από το διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο, το οποίο είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι, κάτι που οδήγησε στην άμεση σύλληψη του 48χρονου γιου της που έμενε μαζί της στο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο. Ο 48χρονος εξετάζεται για το ότι σκότωσε την μητέρα του 78 ετών και στην συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Σολωμού 53.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για τη φωτιά από περίοικους και στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες και 3 οχήματα και με την βοήθεια αστυνομικών απεγκλώβισαν τον 48χρονο, ο οποίος ήταν στο διαμέρισμα.

Οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά και βρήκαν νεκρή την 78χρονη, η οποία από τραύματα εκτιμάται ότι δεν πέθανε από την πυρκαγιά.

Ο 48χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών, η οποία διενεργεί προανάκριση για το συμβάν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει πιθανότατα ψυχολογικά προβλήματα γι' αυτό αναμένεται θα ζητηθεί ψυχιατρική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος σκότωσε τη μητέρα του με δύο μαχαιριές στην καρδιά, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα και προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του.

Ο 48χρονος εργάζεται στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης φτιάχνοντας τάφους, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

#ΠΑΛΑΙΟ_ΦΑΛΗΡΟ #ΦΩΤΙΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/GJBmzey
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη