Μονεμβασιά: Μαρτυρίες πως είχε συνοδηγό ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε δύο άτομα

Μονεμβασιά: Μαρτυρίες πως είχε συνοδηγό ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε δύο άτομα

Νέες μαρτυρίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με το τροχαίο στην Μονεμβασιά, όταν 52χρονος παρέσυρε επανειλημμένα δύο ηλικιωμένους άντρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει. 

 

Αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο σημείο συγκλονίζει με ΄όσα περιγράφει για το περιστατικό. Αξίζει να σημειωθεί πώς ήξερε και τους τρεις, τον δράστη και τα δύο θύματα. Παρ' όλα αυτά δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση για τα όσα εκτυλίχθηκαν. "Δεν νομίζω ότι γνωρίζονταν μεταξύ τους ή ότι υπήρχαν προηγούμενα" ανέφερε.

"Δεν υπάρχει λογική εξήγηση, το μυαλό μου δεν πάει πουθενά" τόνισε. "Δεν γίνεται να μην καταλάβει ότι τον έσερνε. Γύρισε και παρέσυρε και τον άλλον. Τρελάθηκε".

Σύμφωνα με τον κ. Κάλλα ο 52χρονος κατά τη διάρκεια της σύλληψής του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς "Πείτε μου ότι έβλεπα όνειρο".

Παράλληλα ο αυτόπτης μάρτυρας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρχε και άλλο άτομο μέσα στο αυτοκίνητο.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/LwkRDtb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη