-->

Η βαλίτσα έκρυβε μέσα της 57 κιλά κοκαΐνης συνολικής αξίας 1,5 εκατ. ευρώ (εικόνες, βίντεο)

Η βαλίτσα έκρυβε μέσα της 57 κιλά κοκαΐνης συνολικής αξίας 1,5 εκατ. ευρώ (εικόνες, βίντεο)

Περισσότερα από 55 κιλά κοκαΐνης συνολικής αξίας 1,5 εκατ. ευρώ έτοιμη να διοχετευθεί στα κατάλληλα στέκια βρέθηκαν σε βαλίτσα, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση στο Λουτράκι.

Συγκεκριμένα, χθες, Σάββατο, 28 Μαΐου, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 45χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, για κατοχή κοκαΐνης με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της στην παράνομη εγχώρια αγορά.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση διεθνούς εγκληματικού δικτύου, τα μέλη του οποίου δραστηριοποιούντο στην αποθήκευση, φύλαξη, μεταφορά και πώληση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης στην Ελληνική επικράτεια, επετεύχθη μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων και δημιουργίας ατομικού «προφίλ», ο εντοπισμός και η πιστοποίηση της δράσης του ανωτέρω μέλους του δικτύου.

ΒΑΛΙΤΣΑ 1

Πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο Λουτράκι, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο 45χρονος αλλοδαπός. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα, που χρησιμοποιείτο ως χώρος απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 συσκευασίες, που έφεραν το λογότυπο «23» και περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 57 κιλών και 215 γραμμαρίων.

ΒΑΛΙΤΣΑ 2

Επίσης κατασχέθηκαν 225 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Επισημαίνεται ότι το προσδοκώμενο όφελος, από την πώληση της ανωτέρω κατασχεθείσας ποσότητας, υπερβαίνει το 1.500.000 ευρώ.

{https://youtu.be/Wr9B3P4wvSA?t=9}

Επιπρόσθετα, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών έχει ήδη αναπτυχθεί διεθνής συνεργασία με τις ομόλογες Αρχές του εξωτερικού, για την ταυτοποίηση και σύλληψη και των υπολοίπων μελών του εγκληματικού δικτύου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

#ΒΑΛΙΤΣΑ #ΚΟΚΑΙΝΗ #ΛΟΥΤΡΑΚΙ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9eVLW80
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->