Εικόνες από τη ΛΕΑ που σκοτώθηκε ο 59χρονος οδηγός στον κόμβο Μικροθηβών (βίντεο)

Εικόνες από τη ΛΕΑ που σκοτώθηκε ο 59χρονος οδηγός στον κόμβο Μικροθηβών (βίντεο)

Σοκαριστική είναι η εικόνα των αυτοκινήτων από το τροχαίο δυστύχημα στον κόμβο Μικροθηβών στην Εθνική Αθηνών – Θεσσαλονίκης που είχε τραγική κατάληξη για έναν 59χρονο.

Ένας 59χρονος που σκοτώθηκε μπροστά στη σύζυγό του, που γλίτωσε χωρίς τραύματα, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το πρωί της Πρωτομαγιάς στην Εθνική Αθηνών Θεσσαλονίκης και στον κόμβο Μικροθηβών.

Ο οδηγός του Ford Focus, είχε σταματήσει στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης του δρόμου για να μιλήσει με ασφάλεια στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα αμάξι που οδηγούσε 26χρονος έπεσε πάνω στο Ford Focus, με τον 59χρονο οδηγό του σταθμευμένου οχήματος να πεθαίνει ακαριαία.

Σε κατάσταση σοκ η σύζυγός του βγήκε από το όχημα, όπως καιο 26χρονος οδηγός που που έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Ο 26χρονος παρέμεινε στο σημείο μέχρι να φτάσουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικά της αστυνομίας. Ο νεαρός συνελήφθη, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία αυτοκινητοδρόμων για τα αίτια του τροχαίου.

{https://www.youtube.com/watch?v=c5Hfc3pTKKY&t=2s}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ka1D3zH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη