Μπαράζ προσλήψεων με πάνω από 600 θέσεις στο Δημόσιο

eurokinissi

Προκηρύξεις για περισσότερες από 600 συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου έχουν δώσει στη δημοσιότητα η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία αλλά και Δήμοι της χώρας.

Περισσότερες από 600 θέσεις εργασίας στο Δημόσιο «κλείνουν» μέσα στον Ιούνιο με τις προκηρύξεις να «τρέχουν».

565 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία ΑΕ ανακοινώνει την πρόσληψη 565 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης.

24 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Ρεθύμνου

Ο Δήμος Ρεθύμνης ανακοινώνει την πρόσληψη 24 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως τη λήξη του σχολικού έτους με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

9 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Σκοπέλου

Ο Δήμος Σκοπέλου ανακοινώνει την πρόσληψη 9 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

13 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνο στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου ανακοινώνει την πρόσληψη 13 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

10 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στη Μονομετοχική Ανώνυμη Δημοτική Εταιρεία Σητείας

Η Μονομετοχική Ανώνυμη Δημοτική Εταιρεία Σητείας ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

#ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΔΗΜΟΣΙΟ #ΕΛΛΗΝΙΚΗ_ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ_ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ #ΔΗΜΟΙ #ΣΟΧ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/bDFaMzl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη