Αρπαγή 6χρονου: «Πήρα το παιδί γιατί η μάνα του δεν το πήγαινε στο γιατρό», λέει ο πατέρας (βίντεο)

Αρπαγή 6χρονου: «Πήρα το παιδί γιατί η μάνα του δεν το πήγαινε στο γιατρό», λέει ο πατέρας (βίντεο)

Κατηγορίες στη μητέρα του παιδιού εκτόξευσε μέσω δηλώσεών του ο πατέρας του 6χρονου από την Κηφισιά, υποστήριξε ότι, δεν άρπαξε το παιδί, αλλά το πήρε για να προστατέψει την υγεία και την ασφάλειά του.

Ότι η μητέρα του Ράινερ δεν τον αφήνει να δει το παιδί του, του οποίου έχει την πλήρη κηδεμονία, δήλωσε ο Νορβηγός πατέρας του 6χρονου στον ΑΝΤ1.

Υποστήριξε ότι, δεν άρπαξε το παιδί, αλλά το πήρε για να προστατέψει την υγεία και την ασφάλειά του, λόγω του ότι, «η μητέρα του αρνείται να πάει στο γιατρό»

«Έχω την πλήρη κηδεμονία του παιδιού κι η μητέρα δεν με αφήνει να το δω»

«Η μητέρα να πάει στο γιατρό και να δει την ψυχοσύνθεσή της», είπε ο πατέρας του 6χρονου και επανέλαβε ότι, «ο γιος μου κι εγώ είμαστε καλά και δεν έχει ρωτήσει για τη μητέρα του».

Η θεία της μητέρας του παιδιού, Εμμανουέλα Τερζοπούλου, μιλώντας στον αντ1, εξήγησε πως, «δεν έχει ακόμα εκδικαστεί η οριστική επιμέλεια, έχει δοθεί προσωρινή».

Σημείωσε πως, «οι δικαστικές αποφάσεις βγήκαν μετά την αποχώρηση της μητέρας από τη Νορβηγία, με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα», αποχώρηση η οποία είχε συμφωνηθεί προφορικά και αποδεικνύεται μέσω των μηνυμάτων που έχουν σταλεί μεταξύ των γονέων και τα οποία έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο.

«Στα ελληνική δικαστήρια ήταν παρών σε όλα τα δικαστήρια ο πατέρας, ενώ στα νορβηγικά έγιναν ερήμην της μητέρας, η οποία δεν ειδοποιήθηκε», είπε.

Τέλος, διευκρίνισε ότι, «τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κατατεθεί στην Ελλάδα από τον πατέρα, για να επιστραφεί το παιδί, με την αιτιολογία ότι είχε γίνει αρπαγή, απορρίφθηκαν. Έχουν καταφύγει δευτεροδίκως στον Άρειο Πάγο και δεν έχει εκδικαστεί ακόμα».

Δείτε βίντεο:

#ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ #αρπαγή #6χρονος #ΚΗΦΙΣΙΑ #ΝΟΡΒΗΓΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rSKkMaE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη