Ανοίγει και πάλι το θρυλικό μπαρ «Αρχάγγελος», 7 μήνες μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του

Ανοίγει και πάλι το θρυλικό μπαρ «Αρχάγγελος», 7 μήνες μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του

Επτά μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Σωτήρη Λαφαζάνη, ιδιοκτήτη του εμβληματικού μπαρ «Αρχάγγελος» που επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα στις 5 Μαΐου.

Ανοίγει και πάλι -μετά από 7 μήνες- το εμβληματικό μπαρ «Αρχάγγελος» στο Μεταξουργείο. Το μπαρ που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην αθηναϊκή νύχτα και αποτελεί στέκι «επώνυμων» αλλά και «ανώνυμων» παρέμενε κλειστό από τον θάνατο του ιδιοκτήτη του και έπειτα.

Ο Σωτήρης Λαφαζάνης, ιδιοκτήτης του μπαρ «Αρχάγγελος», είχε σκοτωθεί τον περασμένο Οκτώβρη σε τροχαίο δυστύχημα και το μπαρ παρέμενε από τότε κλειστό. Την Πρωτομαγιά, με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του μπαρ, ανακοινώθηκε πως αυτό θα ξανανοίξει την Πέμπτη 5 Μαΐου.

Η ανάρτηση στο Facebook αναφέρει:

«Ο αρχαγγελος ξανανοίγει υπό την διεύθυνση του Πέτρου!! Εμείς η οικογένεια του Σωτήρη ευχόμαστε ότι καλύτερο στον Πέτρο!

Χρειάστηκε λίγος χρόνος αλλα τελικά καταφέραμε να ξανανοίξουμε τον Αρχάγγελό σου !!! Εύχομαι να μας κοιτάς από ψηλά χαμογελαστός και να έχουν γίνει όλα έτσι ακριβώς όπως τα ήθελες . Θα είσαι πάντα δίπλα μας Σωτήρη .

Την Πέμπτη 5 Μαίου 2022 σας περιμένουμε να τα πούμε και να τα πιούμε με αγαπημένα τραγούδια και αγαπημένα πρόσωπα!!!!!

Στο γνωστό μας ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ από τις 18:00 μμ !!!!!!»

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/SKa0kte
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη