Θάνατος 7χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Πήγε στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση» (βίντεο)

Θάνατος 7χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Πήγε στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση» (βίντεο)

Στη σορό του 7χρονου αγοριού διενεργήθηκε νεκροψία -νεκροτομή, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν από την ιστολογική εξέταση.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης με την νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου κατέληξε ένα 7χρονο αγόρι, το οποίο είχε μεταφερθεί στα επείγοντα με σπασμούς, υψηλό πυρετό, ταχύπνοια και υπέρπνοια.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Δόντσιος, αφού πρώτα εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του 7χρονου, ανέφερε σε δηλώσεις του στο GrTimes.gr ότι "χθες το πρωί το παιδί προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, με υψηλό πυρετό και σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση" ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

"Έγιναν όλες οι απαραίτητες και προβλεπόμενες ενέργειες. Κατά τη διάρκεια της ανάνηψης από τους παιδιάτρους και εντατικολόγους, έδειξε κορεσμό αιματοκρίτη και μετά από δύο με δυόμιση ώρες προσπαθειών δεν κατέστη δυνατόν να κρατηθεί στη ζωή", συνέχισε ο κ. Γιώργος Δόντσιος.

"Έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή και η ιατροδικαστική έκθεση είναι αυτή, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του παιδιού", κατέληξε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Δόντσιος.

{https://www.youtube.com/watch?v=Bq7__rO-SOc}

 

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #7ΧΡΟΝΟ #ΝΕΚΡΟΣ #ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/TuZRV1k
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη