Aπίστευες αποκαλύψεις για Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη: Τα 810 SMS πριν και μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Aπίστευες αποκαλύψεις για Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη: Τα 810 SMS πριν και μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας (βίντεο)

Σοκαριστικές είναι οι συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη με γραπτά μηνύματα, που αποτελούν μέρος της δικογραφίας και βλέπουν πλέον το φως της δημοσιότητας. 

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται διαρκώς για τη σχέση των δύο γονέων που «έχασαν» διαδοχικά και τα τρία παιδιά τους, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να παραμένει προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται 810 μηνύματα (SMS) που έχει ανταλλάξει το ζευγάρι το χρονικό διάστημα πριν και μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης στο «Καραμανδάνειο» και τη μεταφορά της στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο - δηλαδή από τις 5/4/2021 μέχρι και τις 15/4/2021.

Παράλληλα, στη διάθεση της ανακρίτριας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ», βρίσκονται και 3.919 μηνύματα μέσω Viber που αντάλλαξαν από τις 29 Ιανουαρίου 2019, δηλαδή πριν από τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, μέχρι και τις 6 Απριλίου 2021, λίγες ημέρες πριν από την ανακοπή της Τζωρτζίνας.

Tα μηνύματα αποτελούν πλέον στοιχείο της δικογραφίας, καθώς έχουν ήδη παραδοθεί στην ανακρίτρια, μετά την άρση απορρήτου στις συσκευές που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας έγινε στο σπίτι της οικογένειας την 1η Απριλίου 2022.

«Με είχες κάνει κάνει τάρανδο»

Στις 5/4/2021, ο Μάνος Δασκαλάκης στέλνει μήνυμα στην σύζυγό του - σε μια φάση στην οποία η σχέση του ζευγαριού είναι τεταμένη κι ο Δασκαλάκης έχει φύγει από το σπίτι και έχει ξεκινήσει η διαδικασία του διαζυγίου.

Αφού τσακώνονται, στα πρώτα μηνύματα, με αφορμή το γεγονός ότι η μικρή Τζωρτζίνα είπε στον πατέρα της ότι δεν θέλει να του ξαναμιλήσει, ο διάλογος πάει ως εξής:

Ρούλα: «Τρέξε εσύ που το έχεις ανάγκη και ήμασταν εμπόδια. Εγώ της έχω πει όλη την αλήθεια, να της πεις και εσύ όμως ότι με είχε κάνει 'τάρανδο' και τι έκανα εγώ και τι εσύ τώρα που έχασα δύο παιδιά».

Μάνος: «Τρέξε πάλι στον Γιαννάκη (σ.σ. είναι ο παντρεμένος με τον οποίο είχε συνάψει σχέση η Πισπιρίγκου, με αποτέλεσμα ο Δασκαλάκης να εγκαταλείψει τη συζυγική εστία τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Ίριδας), αυτή είσαι».

Ρ: «Λέγε ό,τι θες, θα σου περάσει. Έτσι έλεγες και σε μένα, 'θα μου περάσει'».

Μ: «Εσύ τα λες αυτά, όχι εγώ. Τρέχα στον Γιαννάκη μόλις γυρίσεις. Μην ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξαναπάς μαζί του, κορίτσι μου. Αυτή είσαι».

Ρ: «Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα για το τσούξιμο».

Μ: Κοίτα μην αυτοκτονήσεις με κάνα καλώδιο, γελοία… Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από δω και πέρα.

Ρ: «Για ποιο λόγο; Που με παράτησε ο 'άντρας υπόδειγμα', που με πρόσεχε, που με πήγαινε βόλτες, που με αγάπαγε πολύ, που δεν πήγαινε με άλλες γυναίκες ή 'αγάπαγε' τα παιδιά του και μας χαρίζει ώρες ατελείωτης χαράς. Που δεν μας έκανε ποτέ να κλαίμε, που δεν μας έχει κάθε τρεις μέρες να ξεσπιτωνόμαστε, να πάρει τα πράγματά του, που δεν σέβεται ούτε τον θάνατό τους. Έχεις δίκιο, θα με πειράξει πολύ. Δεν έκατσες, σε κράτησα γιατί ήμουν ζώον, μόνος σου το είπες.

Oι βαριές κουβέντες συνεχίζονται:

Ρ: Εσύ ότι είσαι μ@λάκας με αυτά που κάνεις και λες, το ξέρεις ή η αυτογνωσία δεν έχει φτάσει στον πλανήτη σου ακόμα».

Μ: Είμαι πολύ, πάρα πολύ που πίστευα ότι θα πέσεις από το παράθυρο και δεν σε έσπρωχνα».

Το ζευγάρι δεν αργεί να καταλήξει και στις απειλές

Μ: «Ναι, παιδί μου… Σε ηχογραφούσα όταν μου τα έλεγες δυστυχώς».

Ρ: «Δεν με νοιάζει… Δεν κρύβω κάτι… ΟΚ, για περίμενε να πάρω τον δικηγόρο μου λίγο και θα δούμε αν θα ξαναμιλήσεις στο παιδί, αλήτη… Που με ηχογράφησε κιόλας».

Μ: «Ντροπή σου».

Ρ: «Με απειλείς για κάτι, να ξέρω να απευθυνθώ στην Αστυνομία γιατί έχω και ένα παιδί».

Μ: «Εγώ δεν ξέρω τι λες, απείλησα πουθενά;».

Ρ: «ΟΚ, πάω στην Αχαγιά στο τμήμα να δούμε αν απειλείς ή όχι».

Τα μηνύματα συνεχίζονται μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, με την Πισπιρίγκου να ισχυρίζεται, μεταξύ άλλων, ότι ο Δασκαλάκης «τη χτύπησε» και εκείνον να το αρνείται και να την προκαλεί να φέρει τον πατέρα της και «θα δει πώς θα τον πάνε μέσα…».

«Θα κρατήσω το μωρό για την Τζωρτζίνα»

Στις 6/4/2021 αρχίζει νέος διάλογος του ζευγαριού, καθώς αρχικά συνομιλούν για οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρεται και στη νέα της εγκυμοσύνη:

Ρ: «Εγώ θα φύγω από το σπίτι, θα νοικιάσω αλλού. Εσύ πιστεύεις ότι με 600 ευρώ θα περνάω με νοίκι, την Τζωρτζίνα και τις εξετάσεις γιατί (σ.σ. μάλλον για τα ή για μωρά, θέλει να πει) μωρά;».

Μ: «Ποιες εξετάσεις και ποιο μωρό;».

Ρ: «Σου είπα θα κρατήσω το παιδί για την Τζωρτζίνα μόνο, τουλάχιστον να της δώσω μια χαρά» (σ.σ. αναφέρεται στην εγκυμοσύνη που εντέλει διέκοψε).

Μ: «Δικαίωμά σου».

«Παιδί δεν κρατάω, γιατί δεν θέλω να δει τι πατέρα είχε»

Σε άλλη, ωστόσο, συνομιλία η Ρούλα αναφέρει:

«Άντε να κάνεις καριέρα και παιδιά και 10.000 γκόμενες, μπορείς, έδειξες σε εμάς τι είσαι. Και στους ζωντανούς και στους πεθαμένους. Παιδί δεν κρατάω γιατί δεν θέλω να δει τι πατέρα είχε. Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τώρα, όπως και η μπέμπα που έφυγε και σε απάλλαξε».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Η Πισπιρίγκου, το μεσημέρι της 6ης Απριλίου 2021, στέλνει μήνυμα το οποίο αναστατώνει τον Δασκαλάκη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της:

Ρ: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ»

Μ: «Το παιδί πού είναι;… Αν κάνεις καμιά μ@λακία θα γίνει της π@άνας. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα… Θα γίνει της π@άνας… Παίρνω τη μάνα σου… Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνε ότι γουστάρεις… Άμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…!

Δεν θα μας κάνεις όλους μ@@ εσύ με το έτσι θέλω… Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτή την κίνηση… Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές, δεν σε φοβάμαι».

Ρ: «Εσύ ναι πάντα μου έλεγες τι θα πεθάνεις, τι θα εξαφανιστείς, ποτέ δεν πίστεψες ότι σου έλεγα. Δεν αντέχω αλλά μην το κάνεις χειρότερα. Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια, εγώ σε αγάπησα πολύ, το παιδί και τα μάτια σου».

Μ: «Να μη σε νοιάζει για κανένα παιδί και κοίτα μην το πλησιάσει κανένας δικός σου γιατί θα γίνει της πουτ@άνας… Θα τα πούμε στο δικαστήριο με όλους. Άντε γιατί πολύ ήρεμα το αντιμετωπίσαμε όλο και έχεις τρελή όρεξη για παιχνίδι… Πάει τώρα η μάνα μου να το πάρει και πάω στην αστυνομία να δηλώσω ότι το παράτησες».

Και ακόμη ένα μήνυμα:

Μ: «Σταματάω στο τμήμα… Δεν σου έστειλα να πεθάνεις, κάνεις λάθος… Απλά σου έλεγα για τα ξεφτιλίκια που έκανες στο ξενοδοχείο και ότι μόνο έτσι με κρατάς… Σταμάτα να είσαι τραγική συνέχεια και προχωρα στη ζωή σου».

«Κάθε φορά που χωρίζουμε, θα έχουμε μία απώλεια;»

Το τελευταίο απόσπασμα αυτής της στιχομυθίας καταλήγει με μια φράση που προκάλεσε ερωτήματα καθώς ακούγεται... προφητική.

Ρ: «Στον πατέρα της είπα σε σένα δεν με νοιάζει μου λες από χθες 'γελοία να αυτοκτονήσεις', 'να έριχνα από το παράθυρο', δεν έχω να σου πω κάτι άλλο, συγγνώμη και σε αγαπώ».

Μ: «Για να αυτοκτονήσεις πάει να πει ότι δεν πας καλά γενικά δεν θα με ρίξει κανένας ευθύνες… Δεν έχω σκοπό να σε ξεφτιλίσω άλλο, γύρνα στο παιδί… Ό,τι έκανες, έκανες, ό,τι έκανα, έκανα… Γύρνα στο παιδί γιατί χρειάζεται τη μάνα του…».

Και προσθέτει: «Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια δηλαδή, σύνελθε».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/8e3UiSx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη