-->

Δωρεά της Alpha Bank σε Συλλόγους Εθελοντών Δασοπυροσβεστών σε Εύβοια, Πελοπόννησο και Αττική (εικόνες)

Δωρεά της Alpha Bank σε Συλλόγους Εθελοντών Δασοπυροσβεστών σε Εύβοια, Πελοπόννησο και Αττική (εικόνες)

Παράδοση 6 πυροσβεστικών οχημάτων από την Alpha Bank σε Συλλόγους Εθελοντών Δασοπυροσβεστών σε Εύβοια, Πελοπόννησο και Αττική.

Την ισχυρή της δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος κάνει πράξη για μία ακόμη φορά η Alpha Bank, στηρίζοντας έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, με τη δωρεά πυροσβεστικών οχημάτων σε εθελοντικούς συλλόγους πυροσβεστών και την οικονομική υποστήριξη του έργου δασοπυρόσβεσης σε περιοχές της χώρας.

Σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστου Στυλιανίδη, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank κ. Βασίλειος Ράπανος παρέδωσε 6 πυροσβεστικά οχήματα, ενισχύοντας τον στόλο οχημάτων των Συλλόγων Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Προκοπίου και Καρύστου Ευβοίας, του Εθελοντικού Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου – Περαχώρας, της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών 4x4 Μεσσηνίας, των Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπυρόσβεσης & Διάσωσης / Κλιμάκιο Ροδόπολης Αττικής και της Εθελοντικής Ομάδας Καπανδριτίου Πολυδενδρίου Αττικής.

thumbnail Ομαδική φωτογραφία εκδήλωση Alpha Bank 1

Κλιμάκιο εθελοντών πυροσβεστών μπροστά από το όχημα-δωρεά της Alpha Bank μαζί με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Alpha Bank κ. Βασίλειο Ράπανο και τον Γενικό Διευθυντή Retail Banking της Τράπεζας κ. Ισίδωρο Πάσσα.

thumbnail Alpha Bank Βασίλειος Θ. Ράπανος δωρεά πυροσβεστικών οχημάτων 2

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Bank κ. Βασίλειος Ράπανος

Alpha Bank δωρεά πυροσβεστικών οχημάτων 4

#ALPHA_BANK #ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/1GOAqnp
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->