BAFTA TV Awards 2022: Ένας Έλληνας ανάμεσα στους νικητές των φετινών βρετανικών τηλεοπτικών βραβείων

BAFTA TV Awards 2022: Ένας Έλληνας ανάμεσα στους νικητές των φετινών βρετανικών τηλεοπτικών βραβείων

Βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας σε κωμικό πρόγραμμα, απονεμήθηκε στον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, Jamie Demetriou.  

Έλληνας ο επιτυχημένος κωμικός, Jamie Demetriou που διακρίθηκε με χθες στη λαμπερή απονομή των τηλεοπτικών βρετανικών βραβείων (BAFTA TV Awards 2022). Ο ίδιος έλαβε το Βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας σε κωμικό πρόγραμμα, για τη σειρά Stath Lets Flats που προβάλλεται στο Channel 4. 


Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν η Jodie Comer για την ερμηνεία της στην τηλεοπτική σειρά Help του BBC, ενώ ο Sean Bean έλαβε το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου για το τηλεοπτικό δράμα, TimeΚαλύτερη δραματική σειρά για φέτος ήταν το In My Skin. Ακολουθούν αναλυτικά οι νικητές των τηλεοπτικών βραβείων BAFTA για το 2022.

Βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου
Νικητής: Sean Bean – Time (BBC One)
David Thewlis – Landscapers (Sky Atlantic/HBO)
Hugh Quarshie – Stephen (ITV)
Olly Alexander – It's a Sin (Channel 4)
Samuel Adewunmi – You Don't Know Me (BBC One)
Stephen Graham – Help (Channel 4)

Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου
Νικήτρια: Jodie Comer – Help (Channel 4)
Denise Gough – Too Close (ITV)
Emily Watson – Too Close (ITV)
Kate Winslet – Mare of Easttown (Sky Atlantic/HBO)
Lydia West – It's a Sin (Channel 4)
Niamh Algar – Deceit (Channel 4)


Βραβείο Καλύτερης Δραματικής Σειράς
Νικητής: In My Skin (BBC Three)
Manhunt: The Night Stalker (ITV)
Unforgotten (ITV)
Vigil (BBC One)

Βραβείο Καλύτερου Β' Γυναικείου Ρόλου
Νικήτρια: Cathy Tyson – Help (Channel 4)

Céline Buckens – Showtrial (BBC One)
Emily Mortimer – The Pursuit of Love (BBC One)
Jessica Plummer – The Girl Before (BBC One)
Leah Harvey – Foundation (Apple TV+)
Tahirah Sharif – The Tower (ITV)


Βραβείο Καλύτερου Β' Ανδρικού Ρόλου
Νικητής: Matthew Macfadyen – Succession (HBO/Sky Atlantic)

Callum Scott Howells – It's a Sin (Channel 4)
David Carlyle – It's a Sin (Channel 4)
Nonso Anozie – Sweet Tooth (Netflix)
Omari Douglas – It's a Sin (Channel 4)
Stephen Graham – Time (BBC One)

Βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε Κωμικό Πρόγραμμα
Νικήτρια: Sophie Willan – Alma's Not Normal (BBC Two)

Aimee Lou Wood – Sex Education (Netflix)
Aisling Bea – This Way Up (Channel 4)
Anjana Vasan – We Are Lady Parts (Channel 4)
Natasia Demetriou – Stath Lets Flats (Channel 4)
Rose Matafeo – Starstruck (BBC Three)


Βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας σε Κωμικό Πρόγραμμα
Νικητής: Jamie Demetriou – Stath Lets Flats (Channel 4)

Joseph Gilgun – Brassic (Sky Max)
Ncuti Gatwa – Sex Education (Netflix)
Samson Kayo – Bloods (Sky One)
Steve Coogan – This Time With Alan Partridge (BBC One)
Tim Renkow – Jerk (BBC Three)

Bραβείο Καλύτερου Ψυχαγωγικού Προγράμματος
Νικητής: The Graham Norton Show (BBC One)

The Lateish Show With Mo Gilligan (Channel 4) WINNER
Race Around Britain (Munz Made It/YouTube)
The Ranganation (BBC Two)

Βραβείο Καλύτερης ερμηνείας σε ψυχαγωγικό πρόγραμμα
Νικητής: Big Zuu – Big Zuu's Big Eats (Dave)

Alison Hammond – I Can See Your Voice (BBC One)
Graham Norton – The Graham Norton Show (BBC One)
Joe Lycett – Joe Lycett's Got Your Back (Channel 4)
Michael McIntyre – Michael McIntyre's the Wheel (BBC One)
Sean Lock – 8 Out of 10 Cats Does Countdown (Channel 4)

Βραβείο Καλύτερης Μίνι Σειράς
Νικητής: Time (BBC One)

It's a Sin (Channel 4)
Landscapers (Sky Atlantic/HBO)
Stephen (ITV)


Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής στιγμής
Νικητής: Strictly Come Dancing – Rose and Giovanni's silent dance to Symphony (BBC One)

An Audience With Adele – Adele is surprised by the teacher who changed her life (ITV)
I'm a Celebrity … Get Me Out of Here! – Ant and Dec dig at Downing Street's lockdown parties (ITV)
It's a Sin – Colin's devastating Aids diagnosis (Channel 4)
RuPaul's Drag Race UK – Bimini's verse 'UK Hun?' (BBC Three)
Squid Game – red light, green light game (Netflix)

Βραβείο Καλύτερου ριάλιτι
Νικητής: Gogglebox (Channel 4)

Married at First Sight UK (E4)
RuPaul's Drag Race UK (BBC Three)
The Dog House (Channel 4)

Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ
Νικητής: My Childhood, My Country – 20 Years in Afghanistan (ITV)

9/11: Inside the President's War Room (BBC One)
Grenfell: The Untold Story (Channel 4)
Nail Bomber: Manhunt (Netflix)


Bραβείο Καλύτερου Μεμονωμένου Δραματικού Προγράμματος
Νικητής: Together (BBC Two)

Death of England: Face to Face (Sky Arts)
Help (Channel 4)
I Am Victoria (Channel 4)

Βραβείο Καλύτερης Σαπουνόπερας
Νικητής: Coronation Street (ITV)

Casualty (BBC One)
Emmerdale (ITV)
Holby City (BBC One)

Βραβείο: International
Νικητής: The Underground Railroad (Amazon Prime)

Call My Agent! (Netflix)
Lupin (Netflix)
Mare of Easttown (Sky Atlantic/HBO)
Squid Game (Netflix)
Succession (Sky Atlantic/HBO)

from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/U34TtqM

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.