Bild για ρωσόφιλους μοναχούς στο Άγιο Όρος: Ξέπλυμα χρήματος, εμπορία ανθρώπων και διακίνηση όπλων (εικόνα)

intime

Αναστάτωση έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα της Bild που μιλά για μια μυστική έκθεση σχετικά με το Άγιο Όρος και η οποία «αποκαλύπτει» εγκληματικές μηχανορραφίες προσκείμενων στο Κρεμλίνο μοναχών.

Μια «μυστική έκθεση» που αφορά το Άγιο Όρος και προσκείμενους στο Κρεμλίνο μοναχούς υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της η γερμανική εφημερίδα Bild. Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα πως «το Άγιο Όρος είναι ένας σφραγισμένος, ιερός τόπος της Χριστιανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας – και κρύβει μια σκοτεινή πλευρά: το Κρεμλίνο αγοράζει όλο και περισσότερη επιρροή εκεί, Ρώσοι ολιγάρχες έρχονται και ασκούν εγκληματικές δραστηριότητες».

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έχει βρεθεί αρκετές φορές στο Άγιο Όρος, ενώ σύμφωνα με τη Bild οι ιερείς χαρακτηρίζουν τις επισκέψεις του «ευλογημένες στιγμές». Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ακόμα πως έχει στα χέρια της μια «λεπτομερή απόρρητη έκθεση για τις εγκληματικές δραστηριότητες των μοναχών που συνδέονται με το Κρεμλίνο στο Άγιο – εκτός από το ξέπλυμα χρήματος, ασχολείται επίσης με την εμπορία ανθρώπων, την παράνομη διακίνηση όπλων και ανθρώπων».

bild



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/2WELPXM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη