-->

Έκκληση από την αδελφή του Θύμιου: «Βρείτε τον, να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν μαζί του»

Έκκληση από την αδελφή του Θύμιου: «Βρείτε τον, να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν μαζί του»

Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα της εξαφάνισης του Ευθύμιου Μπουγά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τις 4 Μαΐου από την περιοχή της Αγία Βαρβάρας, στον Πύργο Ηλίας.

 

Άπαντες αναζητούν ένα σημείο ζωής του 39χρονου άνδρα και εκφράζουν φόβους ακόμα και για την ίδια του την ζωή, ελπίζοντας πως απλά έχει κρυφτεί κάπου για να προστατευτεί και να ηρεμήσει. Παρότι συνεχίζονται οι έρευνες σε ακατοίκητα σπίτια από Αστυνομία, Πυροσβεστική και εθελοντές, τα αποτελέσματα παραμένουν αρνητικά.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ ο δήμαρχος Πύργου Π. Αντωνακόπουλος καταδίκασε τις όποιες εκφοβιστικές συμπεριφορές προς τον Θύμιο Μπουγά και ζήτησε να υπάρξει πρόνοια ώστε "να μην κυκλοφορούν ελεύθερα τα ψυχικά και πνευματικά δηλητήρια που ενισχύονται μέσω των κοινωνικών δικτύων".

Όπως είπε ο κ. Αντωνακόπουλος, "ο Θύμιος αποτελεί μια ακραία περίπτωση εκτροπής συμπεριφορών ανθρώπων. Στο παρελθόν είχε παρατηρηθεί μια απουσία 2 μηνών από την γειτονιά του, αλλά τώρα τα αίτια που τον ανάγκασαν να φύγει είναι πιο συγκεκριμένα και πιο επικίνδυνα. Όταν ανέφερε τα περιστατικά στις αρμόδιες υπηρεσίες, του υπέδειξαν να κάνει μήνυση. Μπορεί να βρίσκεται σε κάποιο σπίτι, γιατί η σίτισή του απαιτεί μηχανική υποστήριξη".

Η έκκληση της αδερφής του

Την ίδια ώρα, έκκληση για τον εντοπισμό του έκανε με δήλωσή της στην εφημερίδα "Πατρίς" η αδερφή του. "Απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του".

Η ίδια, θέλοντας σε αυτή την φάση να διατηρήσει την ανωνυμία της, σε επικοινωνία με την εφ. «Πατρίς» απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό του Θύμιου προσθέτοντας πως το τελευταίο διάστημα δεν είχαν επικοινωνία και έμαθε από την τηλεόραση για την εξαφάνισή του.

Μάλιστα, κάποιος την είχε συμβουλεύσει να μην κυκλοφορεί αργά τη νύχτα στην οδό Ρήγα Φεραίου με την αιτιολογία πως κυκλοφορεί κάποιος που τρομάζει και απειλεί τους πολίτες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως εννοούσε τον αδελφό της ο οποίος, όπως τελικά αποδείχτηκε, υπήρξε ο ίδιος θύμα εκφοβισμού από ομάδα νεαρών που επιτέθηκαν στο σπίτι του.

#ΠΥΡΓΟΣ #ΘΥΜΙΟΣ #ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ #ΕΚΚΛΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0FbKdnm
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->